4 beneficii ale sistemelor de incalzire centralizata

Sfarsitul verii se apropie cu pasi repezi si nu mai putem amana prea mult momentul in care trebuie sa ne pregatim pentru zilele friguroase de toamna.

Una dintre cele mai usoare metode de a pastra o temperatura constanta si confortabila este un sistem de incalzire automatizat. Pentru a intelege nevoia unui asemenea sistem in casa, am gasit cateva beneficii pe care vi le prezentam mai jos.

  1. Eficienta energetica

Un sistem de incalzire centralizat controleaza temperatura prin circularea aerului intr-un amsamblu inchis de tevi si conducte. Eficienta energetica este sporita si intreaga casa e incalzita constant. Cel mai bun lucru e faptul ca totul se poate controla cu unul sau mai multe termostate, plasate oriunde in apartament.

  1. Confort sporit

Incalzirea locuintei dumneavoastra poate fi conditionata de diferite sisteme care nu sunt digitalizate, cum ar fi caloriferele electrice sau semineele. Desi acestea isi fac treaba, disconfortul de a nu le putea controla cand si cum doriti poate fi mare. Sistemele automatizate de incalzire de la Salus va pot oferi cele mai inovatoare metode de reglare a temperaturii in casa, fie prin telecomanda, fie direct de pe telefon, cu ajutorul unei aplicatii mobile.

  1. Reducerea cheltuielilor

Metodele de incalzire alternative despre care vorbeam mai sus nu sunt deloc eficiente in apartamente cu mai multe camere, sau case supraetajate. In plus, costurile folosirii lor pot deveni destul de ridicate: utilizarea mai multor aparate de incalzit individuale pot sa atraga dupa ele facturi mai mare.

In cazul sistemelor de incalzire centralizata, chiar daca investitia initiala poate parea costisitoare, pe parcurs va veti da seama ca este o metoda mai economa de incalzire a locuintei.

  1. Siguranta garantata

Cel mai mare beneficiu nu este reducerea costurilor pe termen lung sau confortul pe care vi-l ofera automatizarile SALUS, ci siguranta in propria locuinta. Sistemele HVAC genereaza caldura folosindu-te de pompa electrica.

In consecinta, sansele unor incendii sau a altor probleme scad vertiginos. Astfel puteti sa va bucurati de temperatura ideala a casei dumneavoastra, fara sa va faceti griji de nimic.

Exista bineinteles si cateva dezavantaje ale sistemelor de incalzire centralizata. Primul dintre ele, si poate cel mai important, ar fi investitia initiala destul de mare.

Un altul poate fi lipsa spatiului: o centrala poate ocupa destul de mult spatiu iar integrarea ei in designul incaperii poate sa va dea batai de cap. Totusi, solutii exista mereu: in timp costurile se amortizeaza iar dumneavoastra va veti putea bucura cu adevarat de tot confortul casei chiar si in perioadele cele mai friguroase.

SALUS Controls vine cu o abordare noua, cu solutii pentru toate nevoile si cu produse si servicii usor de utilizat de catre oricine. Misiunea companiei este sa aduca cele mai inovatoare solutii de incalzire electrica si sisteme pentru energie regenerabila cat mai aproape de casele oamenilor, in cel mai usor mod posibil pentru ei.

Expertiza vasta atat in domeniul comercial cat si in cel rezidential, impreuna cu simplitatea si calitatea produselor, vorbesc de la sine si sunt cea mai buna carte de vizita in fata clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum sa ai parte de un masaj profesionist direct la tine acasa
Next post Cum rezolvi diverse probleme aparute la usa sau geamul tau termopan?