Aerotermele – tot ce trebuie sa stii despre ele inainte de a le achizitiona

Atunci cand scopul tau este sa incalzesti o incapere de dimensiuni mari intr-un timp scurt, fara prea mult consum de energie eletrica, ai nevoie neaparata de aerotermele.

Ce sunt aerotermele? Ei bine, ele sunt echipamente utilizate pentru a incazi si distribui caldura in incaperi volumioase prin conventie frontala. Cum fac acest lucru? Ventilatoarele din componenta lor provoaca o circulatie facila a aerului din acea incapere, lucru ce determina distribuirea caldurii intr-un timp foarte scurt in interior, optim as spune.

De ce sa alegi o aeroterma?

De cele mai multe ori, aerotermele pluseaza asupra aportului de caldura dintr-o locuinta. Ele isi pot arata eficienta atunci cand sunt amplasate in incaperi voluminoase, dupa cum s-a mai spus, sau chiar acolo unde nu dispui de instalatie termica.

De ce sa alegi o aeroterma ca sistem de incalzire? In primul rand, aerotermele mai sunt cunoscute si sub denumirea de aparate de incazire electrice economice.

Pentru a intelege cu exactitate la ce ma refer, vom lua ca exemplu panourile radiante – ele incalzesc obiectele de jur, chiar si pe noi, insa nu si aerul. De aici reiese ca aerotermele isi fac treaba intr-un timp mult mai scurt, mai exact asigura rapid confortul tau termic, in detrimentul celorlalte sisteme de incalzire.

Revenind la ale noastre, iata ca sunt si celelalte detalii ce te-ar putea convinge ca ai nevoie de o aeroterma.

  1. Mobilitatea

Daca ai nevoie de o sursa de incalzire mobila si temporara, o aeroterma iti poate veni in ajutor. De exemplu, aerotermele de la TopStrong dispun si de maner de transport, deci niciun motiv de ingrijorare in acest sens. Pot fi montate orizontal sau vertical, in functie de modelul ales, dar si mutate cu usurinta.

  1. Nivel scazut de zgomot

Aerotermele de ultima generatie, precum cele din cadrul magazinului online topstrong.ro, produc un nivel scazut de zgomot. Asta inseamna ca prezenta lor nu o sa deranjeze din acest punct de vedere. Bineinteles, tie iti revine sarcina de a curata mereu aeroterma pentru ca acesta sa ramana silentioasa, dar si eficienta.

  1. Zero costuri de instalare

In cazul clasicelor sisteme de incalzire, stii foarte bine ca trebuia sa scoti din buzunar o alta suma de bani destinata instalarii. In cazul aerotermelor lucrurile stau total diferit. Avand in vedere ca aerotermele sunt echipamente de incalzire mobile, nu se pune problema costurilor extra destinate instalarii.

Te invit sa accesezi topstrong.ro – magazinul online din care poti achizitiona aeroterme la preturi pliabile pe orice buget. Expertii TopStrong te pot ajuta si cu alte detalii de interes pentru tine.

Leave a Reply