Ai nevoie de produse calitative pentru salon? Nolia este solutia

Atunci cand incepi sa dezvolti o mini afacere in care oferi servicii de manichiura persoanelor, ai nevoie de o gama mare de produse sa te poti plia pe cerinte si pe nevoile persoanelor care iti calca pragul. Cand faci astfel de achizitii iti doresti sa reziste in timp si sa nu necesite schimbare odata la cateva saptamani.

Pentru asta Nolia Shop aduce clientilor o gama variata de produse de manichiura. Vestea buna este ca poti beneficia de aceste produse chiar daca le comanzi din afara tarii pentru ca ei ofera acest serviciu de transport international.

Modele diverse

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru cliente este diversitatea. Calitatea ustensilelor este un aspect care te intereseaza pe tine, dar pentru ele este important sa ai din ce sa aleaga. Cum nu suntem la fel unii cu ceilalti, dorintele difera si este important sa le oferi varietate.

In materie de nail art, cei de la Nolia Shop dispun de o varietate de optiuni. Trebuie doar sa stii sa le alegi pe cele potrivite. Pietricelele sunt o alegere destul de intalnita in randul femeilor si este important sa ai pietricele de toate marimile. Sclipiciul este iar la mare cautare pentru ca nu se demodeaza niciodata si poate fi aplicat pe unghie si subtil, doar sa aiba o reflexie interesanta.

Totusi moda se schimba si apar din ce in ce mai multe lucruri disponibile pentru unghii cum ar fi penele sau folia de transfer. Acestea aduc un aer elegant si ofera diversitate si unicitate. Vopseaua acrilica nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul tau, pentru ca permite crearea de modele 3D care sunt la mare cautare.

Kitul complet

Mai ales daca esti la inceput nu stii exact ce ustensile iti trebuie, de aceea Nolia vine in ajutor cu un kit care contine tot ce iti trebuie pentru un start. Toate materialele necasare in acelasi loc. Ce poate fi mai simplu?

Acest kit este potrivit pentru utilizarea personala in special, deoarece contine o mini lampa care poate fixa extensiile, dar si pietricelele sau alte accesorii mari. Este usor de folosit, deoarece este mica si se centreaza exact pe unghie. Poate fi un must have in colectia de ustensile pentru ca permite utilizarea fixa pe unghie in momentul in care faci un model si ai nevoie de uscare imediata.

Pentru a vizualiza toata gama acceseaza site-ul si pentru alte detalii contacteaza reprezentantii la nolia@noliashop.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Comenzi.ro – site-ul cu tot ce ai nevoie
Next post Necesitatea forajelor puturilor pentru apa