Aspecte de bifat pentru siguranta unui masaj de relaxare reusit

Realizarea unui masaj de relaxare corespunzator presupune o organizare asemenea. In functie de o sumedenie de aspecte – locul ales, uleiurile folosite, tehnicile aplicate, experienta maseurului, acesta poate fi unul deosebit sau mai putin de efect.

In orice caz, un prim aspect pe care il vizeaza orice tehnica este de a relaxa anumite grupuri de muschi ai corpului si pielea. In acest sens un minim de cunostinte este necesar. Completarea acestora cu cateva informatii suplimentare este de preferat, de aceea te invit sa parcurgi si randurile urmatoare pentru a afla mai multe.

Locul in care se realizeaza masajul

In general cei care presteaza servicii ce fac referire la masaj sunt saloane care au tehnici de masaj de relaxare Bucuresti stabilite. De asemenea, spatiile in cadrul carora acestea se realizeaza sunt atent amenajate si au rolul de a contribui la crearea atmosferei prielnice pentru relaxare.

Daca interesul tau este de a oferi o astfel de experienta insa din confortul locuintei proprii sau in camera de hotel, trebuie sa te asiguri ca ai la indemana solutiile potrivite pentru a aduce acea nota de magie si mister in incaperea cu pricina.

O camera trebuie sa fie luminata corespunzator, fara a crea senzatia de apasare insa sau a include lumini stralucitoare. De asemenea temperatura din camera trebuie sa fie una prielnica pentru a nu crea disconfort in momentul aplicarii uleiului pe piele. Utilizarea unui prosop care sa acopere acele parti ce nu sunt masate este indicata, dar doar in cazul in care se doreste. Asadar, asigurarea celor mai bune conditii de confort trebuie realizata inainte de inceperea propriu zisa a masajului.

Pentru a preveni evaporarea esentelor, se impune acoperirea uleiului. De preferat este ca sedinta de masaj sa se desfasoare intr-un loc care favorizeaza realizarea miscarilor necesare pentru o experienta memorabila. Orice inlocuieste cu succes canapelele pentru masaj este de preferat.

Realizarea masajului

Prea putini cunosc importanta utilizarii degetului mare in timpul masarii. Acesta este cel mai eficient in stimularea unor puncte in care este favorizata adunarea presiunii. O atentie sporita este totusi necesara pentru ca exercitarea unei forte prea mari ar putea rani persoana masata.

Chiar si intre miscari este preferata pastrarea mainilor in contact cu pielea pentru ca ajuta la mentinerea unui flux constant al procedurii de masaj. In general linistea din partea participantilor si fundalul muzical corespunzator alcatuiesc atmosfera ideala. Cu toate acestea sentimentul de relaxare poate fi indus si prin conversatii cu iz erotic, preferate mai ales in cazul masajelor efectuate intre partenerii de cuplu.

Recomandari pentru un masaj de relaxare deosebit

Nu este suficienta cunoasterea unor miscari ce pot relaxa cu succes corpul. Viteza cu care acestea sunt aplicate joaca un rol foarte important in tot acest proces. Mainile trebuie sa invete cum sa simta pielea atunci cand o maseaza. O sensibilitate crescuta este necesara, un simt al finetii dezvoltat pentru exercitarea de manevre senzuale si ritmice. O combinatie de miscari cat mai diversificata este de preferat, chiar daca la baza exista acelasi sistem de masare.

Cand scopul final este bine definit, atunci armonizarea eficienta a tuturor celor mai sus mentionate reprezinta cheia spre experiente de masaj memorabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum gasesti cea mai buna gazduire web?
Next post Scaunele pentru masaj – centru de rasfat la tine acasa