Avantaje de inchiriere auto

Pentru ca in ultimii ani am descoperit cu totii avantajele unor servicii moderne, „imprumutul” de masini este printre altele tot mai solicitat. Inchirierea este mereu o solutie, intrucat distantele mari se pot parcurge cu diferite mijloace de transport, insa nu ajungi direct la destinatie cu o singura varianta aleasa.

Unii si-au dat seama ca inchirierea unei masini este chiar mai avantajoasa decat multe alte mijloace de transport, poate chiar si fata de propria masina. Iata si de ce:

  • Odata inchiriata masina dispune si de combustibil si toate asigurarile si taxele platite. Practic se poate spune ca este numai buna pentru plecari. Acum imagineaza-ti ce inseamna pentru masina personala sa o pregatesti de o plecare, de la revizie si schimbari pana la taxe si asigurari. Parca nu mai este acelasi lucru, asa e?
  • Inchirierea o poti face oricand, oriunde. Agentiile de profil au devenit atat de ofertante incat dispun de masini de inchiriat Bucuresti mai ales insa si in orice oras din tara. In functie de optiunile pe care le au, poate si de reprezentantele pe care le au poti prelua masina dintr-un sediu si o poti returna la alt sediu. Sau se mai practica deplasarea la aeroport, un punct de unde masina va fi preluata de agentul responsabil.
  • Ai tot confortul asigurat. Desigur, in unele cazuri trebuie sa ceri in mod expres anumite dotari de genul un GPS. Insa alte pachete il includ in taxele deja platite la inchiriere.
  • Masina dorita poate fi aleasa. Poate ca te-ai visat de atat de multe ori conducand un anumit tip de masina. Sa o detii nu iti permiti insa inchirierea este avantajoasa pentru tine. Nu doar ca vei fi magulit efectiv de o astfel de sansa, insa poti alege tinand cont de siguranta, nevoi sau

Ce trebuie sa stii inainte de inchiriere

Ti se va cere sa faci dovada permisului de conducere. Ai nevoie de minim un an de experienta si o varsta peste pragul de 21. Conditiile in care poti inchiria sunt mentionate si in contractele de inchiriere pe care ar trebui sa le analizezi cu atentie. Clauzele respective nu sunt de ignorat, intrucat de multe ori acestea prevad toate situatiile posibile. In caz  de accident, furt cu sau fara vina soferului, in cazul unei defectiuni se fac mentiuni despre cum trebuie sa actioneze cel care are masina inchiriata.

Intreaba despre taxe si penalizari, pentru ca depasirea termenului inscris in contract atrage de la sine si suplimentari de tarife daca nu chiar sanctiuni mai drastice.

Nu in cele din urma verifica si disponibilitatea unei masini. Inchirierea se face de cele mai multe pentru cateva zile, dar daca termenul este mai extins trebuie sa precizezi asta.

Nu in ultimul rand, daca vei dori sa ai parte de ajutor, mai ales cand ajungi in loc strain si nu cunosti strazile, poti opta atat pentru inchirierea unei masini, cat si pentru un sofer. Acesta te va scuti de efortul de a conduce dupa ore in care ai zburat cu avionul.

Leave a Reply