Avantgarden 3, parte a visului tau

Avantgarden 3 este unul dintre proiectele de succes ale dezvoltatorului Maurer Imobiliare.

Acesta a devenit una dintre imaginile emblematice ale Brasovului, oferind locuitorilor zonei, dar si investitorilor imobiliari de pretutindeni, un model in ceea ce priveste nu doar conceptul de locuinta, cat si de comunitate.

Prin urmare, Avantgarden 3 putem spune ca nu este doar un simplu ansamblu de blocuri, ci este un adevarat cartier amplasat in proximitatea Brasovului, care ofera ocupantilor sai toate elementele ce tin de civilizatie, dezvoltare familiala si buna convietuire.

Un oras in oras

Astfel, Avantgarden 3 poate fi considerat un adevarat oras in oras, avand in vedere facilitatile pe care ansamblul rezidential le ofera locuitorilor sai.

In primul rand, vorbim despre un proiect care s-a dezvoltat in timp, etapizat, ajungand la momentul actual sa cuprinda peste trei mii de apartamente cu una, doua si trei camere, construite la cele mai inalte standarde.

Acestea sunt destinate cu precadere familiilor tinere, aflate la inceput de drum, care doresc sa-si construiasca o viata separat de tumultul orasului, intr-un mediu civilizat si sanatos.

Astfel, in cadrul complexului Avantgarden 3, noii proprietari vor avea parte de locuri de parcare prevazute prin proiect, dar si unele facilitati care te fac sa petreci mai mult cu familia, aproape de casa, si nu in masina, facand drumuri extenuante prin oras.

Astfel, in noul complex vei avea la dispozitie spatii de joaca pentru copii, parcuri de recreere pentru adulti, spatii verzi, dar si gradinita pentru cei mici. Aceasta este are programa in limbile germana si engleza, asigurand din start o sansa in plus la dezvoltare personala si intelectuala pentru copii.

Construieste visuri, leaga comunitati

Asa cum se defineste dezvoltatorul Maurer Imobiliare, putem spune ca acesta construieste visuri, nu neaparat simple locuinte, in care idealurile tale prind viata din prima clipa in care te-ai mutat.

Astfel, in noul complex de apartamente ai ocazia sa incepi o viata alaturi de persoane si familii din categoria ta de varsta si sociala, legand mai usor prietenii, prin spatiile de socializare puse la dispozitie.

Dincolo de aceasta, ai ocazia sa te relaxezi din plin nu doar in apartamentele spatioase, ci si pe terasele cu gazon sau in unul din multele spatii vezi prevazute prin proiect.

Sunt elemente demne de luat in calcul, avand in vedere aglomeratia si stresul care caracterizeaza marile orase ale Transilvaniei, in care se incadreaza si Brasovul.

Avantajele achizitiei unei locuinte in ansamblul Avantgarden3

Dincolo de spatiile de recreere si modalitatile de implicarde in comunitate oferite, Avantgarden 3 iti ofera o serie de avantaje pe care doar apartamentele noi ti le pot oferi.

Astfel, apartamentele vin utilate la cheie, in sensul in care nu mai este nevoie sa alergi dupa gresie, parchet sau mobilier de bucatarie si sau pentru baie. De aceste lucruri se va ocupa dezvoltatorul imobiliar.

De asemenea, cumparatorii au posibilitatea de a negocia pretul si chiar pot beneficia de plata in rate bancare, in conditiile stabilite de comun acord. Mai mult, ai la dispozitie promotii si oferte speciale, prin care poti beneficia de pachete atractive la achizitia unui apartament cu unul, doua sau trei camere.

Leave a Reply