Boxe ideale pentru acasa

In cazul in care va place sa ascultati muzica la un volum cat mai ridicat, in mod evident va veti indrepta atentia spre un set de boxe care sa va ofere sunet clar si puternic, iar la Shopu veti putea gasi boxele ideale.

Inainte de toate insa, va fi nevoie sa parcurgem impreuna acest articol pentru a afla mai multe detalii despre boxe.

Toate boxele, indiferent de tipul sau formatul, se incadreaza in una din cele doua categorii, active sau pasive, pe baza relatiei lor cu amplificatorul care le conduce.

Difuzoarele pasive pot fi conectate la aproape orice amplificator prin firul difuzorului atasat la posturile de legatura ale difuzorului. Difuzoarele active, prin contrast, au un amplificator incorporat care este parte integranta a difuzorului propriu-zis.

Difuzoarele active nu au nevoie si nici nu utilizeaza amplificatoare externe. Intrarea lor vine sub forma unui semnal de nivel scazut (nivel de linie) care trece prin cablurile de interconectare provenite de la preamplificator. Proiectele pasive accepta un semnal de nivel de difuzor care a fost amplificat suficient pentru a genera miscare in diafragma difuzorului si, astfel, a generat unde sonore.

In timp ce difuzoarele active beneficiaza de anumite beneficii, ele sunt, de asemenea, oarecum limitate. Datorita amplificatoarelor incorporate, difuzoarele active trebuie amplasate in apropierea iesirilor electrice, pentru ca amplificatorul sa fie conectat.

In plus, amplificatoarele lor nu pot fi modernizate mai tarziu pentru o putere mai mare sau pentru un design de calitate superioara si prin incorporarea amplificatorului in vorbitor, un utilizator nu poate alege un anumit amplificator si difuzor pe baza meritelor lor individuale si combinate. Din aceste motive, majoritatea difuzoarelor (altele decat subwooferele) nu sunt proiecte active.

Ei bine, acestea fiind spuse, in cazul in care intentionati sa va alegeti un set de boxe active pentru acasa, recomandarea noastra este sa va orientati spre un set de Boxe active cu bluetooth Temeisheng DP-284BT, USB, pe care il puteti achizitiona de la Shopu.

In cazul in care aveti aceasta pasiune, trebuie sa stiti ca boxele sunt perfecte pana si pentru serile de Karaoke, dat fiind faptul ca li se pot atasa doua microfoane cu efecte de voce si reglaj volum.

Aceste boxe mai dispun de intrare pentru instrumente cu reglaj volum separat care vine cu scanare automata si digitala. De precizat este faptul ca acest set de boxe mai dispune de functia de amplificare statie incorporata de putere, insa ele mai au si un afisaj digital de volum pe leduri. Boxele Temeisheng DP 284BT dispun deasemenea de o orga de lumini care se aprinde in ritmul muzicii, dar si de o intrare auxiliara pentru conectarea unui computer, laptop, dvd.

Printre altele mai amintim si puterea maxima de 130 +130 W, care este suficienta pentru a asculta muzica acasa la un volum ridicat. Cu siguranta daca veti locui la bloc, vecinii nu vor fi incantati de ideea dvs. de a va cumpara asemenea boxe, pentru ca muzica de la dvs. se va auzi in tot blocul.

Asadar, atunci cand va doriti un set de boxe active pentru acasa, cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia spre Shopu, iar de acolo puteti achizitiona boxele despre care am discutat anterior in articol.

Leave a Reply