Bratarile charm, in voga in orice sezon

Istoria bijuteriilor ne demonstreaza ca un stil complex a fost dintotdeauna preferat. Daca in trecut era de preferat indeosebi stilul creat de bijuteriile din materiale scumpe, din metale pretioase, modernul isi spune tot mai mult cuvantul si asta se traduce prin abordari mai vaste.

Acum bratarile pot fi realizate din materiale precum pielea sau franghia nautica. Exemple de acest gen se regasesc la Old Skipper spre exemplu – www.oldskipper.ro -.

La fel de bine putem mentiona despre bratari charm. Acestea au la baza povesti si legende despre semnificatia si influenta unor simboluri. In trecut, pe cand omenirea creadea in zei, exista incredere in unele obiecte ce puteau ocroti de spirite rele.

Desi astfel de credinte s-au pierdut in timp, a ramas atractia pentru tot felul de accesorii si detalii ce ar trebui purtate. Este si cazul acelor charm-uri, ce fac parte din designul bratarilor.

Bratari charm de la Old Skipper

Astfel de idei si stiluri de accesorii te pot individualiza, te pot scoate din anonimat, iti pot oferi si doza de originalitate de care ai nevoie. Pentru ca asocierea de concepte este inedita, ai deja motive sa apreciezi o colectie de bratari de acest gen. Concret, Old Skipper a mizat pe popularitatea acestor bratari din franghie nautica sau din piele si le-a innobilat cu charm-uri pentru un plus de efect. Rezultatul nu putea sa fie decat unul spectaculos.

Una din colectiile marca Old Skipper este integral dedicata acestui concept de bratari. Ca tipuri de charm, sunt folosite acele talismane considerate aducatoare de noroc, ce ofera protectie fata de toate cele rele: simbolul turcesc numit ochiul raului, ce seamana cu ochiul de peste, asa cum multi il identifica. Se crede despre acesta ca protejeaza de energiile negative.

In schimb, cel batut in pietre este mai elegant si sofisticat. In diversele culori in care se regaseste disponibil poate fi el insusi un element ce iese in evidenta. De altfel, sunt bratari minimalist create, cu o rasucire de franghie, simpla, neagra, avand charm-ul colorat si contrastant. Astfel de bratari le vei gasi sub denumirea de SOLEIA sau LYRA in colectia de la Old Skipper.

Cum porti astfel de bratari

Dincolo de povestea ce sta in spatele acestor bratari, ele raman totusi in sfera accesoriilor.  Daca alegi una din piele, atunci pare de preferat sa o porti ca atare, fara alte asocieri, mai ales in combinatii de alte texturi si materiale. Pielea la bratari se impune, este un element dominant si merita sa ramana astfel. Cum nu combini purtatea de aur cu argint, nu combini nici bratara din piele cu alte accesorii.

Bratarile din franghie nautica cu charm se pot purta in varii combinatii, la tinute dintre cele mai diverse. Sunt si mai permisive de altfel si mai versatile. Se pot mixa cu succes cu alte tipuri de accesorii, atat timp cat toate la un loc au o armonie de culori, texturi si stil.

Descopera intreaga colectie de bratari charm in cadrul paginii oldskipper.ro.

Leave a Reply