Care sunt cele mai bune ceasuri?

Deoarece cumparam ceasuri ne si pricepem la ele si tocmai de aceea in cele ce urmeaza aveti un articol cu mai multe recomandari de ceasuri.

Nomos Lambda

Suntem destul de siguri ca avem argumente pentru care ceasurile acestea sunt cele mai bune. Designul cadranului este geometric in limba germana si la fel de aproape de ceasul feng shui. Acest ceas este piesa de imbracaminte arhetipala moderna.

Este destul de subtire pentru a permite ca acesta sa fie purtat cu o camasa cu maneci, dar suficient de mare incat sa apara masculin. Are un fel de siguranta de sine pe care o poti asocia cu James Bond al lui Sean Connery. In acele zile, barbatii traiau in lumea smochingurilor si cocktailurilor.

Calibrul intern este simplu si rafinat. Recunoscute pentru faptul ca au batut schimbarile modei, aceste ceasuri sunt la fel de scumpe ca si Nomos, dar la aproximativ 15.000 de dolari.

Schofield Blacklamp

A trebuit sa punem pe lista o marca britanica. Gama Schofield este mica. Cu trei modele disponibile intr-un total de sase variante de culoare, exista putine marci care pot pretinde un astfel de numar de fani dupa o cantitate mica de productie. Dar Schofield nu are comparatie. Este vorba de articole de calitate.

Marca, condusa de enigmaticul Giles Ellis, nu se opreste din productia de ceasuri de mana. Colectia lor de curele depaseste cu mult numarul de ceasuri la care pot fi atasate, dar servesc la largirea atractivitatii acestui brand prin incurajarea personalizarii ceasului.

Seturile de unelte, portofelele de calatorie, lanternele si chiar cutitele poarta toate sigla Schofield. Daca aveti nevoie de un exemplu de cat de serios este acest tip de design si de cat de interesati sunt oamenii de acest subiect, ar trebui sa verificati blogul lor (Pelican Fossa). Intelegerea omului din spatele marcii a intensificat admiratia mea pentru ceasurile lor, pentru ca cred ca vin dintr-un loc bun.

Cand spun Schofield nu mi se pare a fi vorba despre marketing si nici despre imbogatire rapida. Produsele lor sunt autenticespun o pveste si se conecteaza la public. La aproximativ 15.000 de dolari, Schofield Blacklamp este cel mai scump ceas pe care il produc, dar este plin de materiale avansate.

Carcasa este realizata din Morta, un material unic dezvoltat de marca special pentru acest proiect. Arata ca o bucata de carbon foarte comprimat, sau, cu alte cuvinte, absolut minunat.

Aceasta, impreuna cu inelul super luminos  care inconjoara cadranul si care poate fi incarcat intr-o secunda de o lampa inclusa cu o luminozitate de 500 de lumeni, este motivul pentru care recomand acest ceas. Pentru ca iesirea din tipare nu imbatraneste niciodata.

DeBethune DB28 Skybridge

DeBethune ofera clientilor lor ceva diferit. Designul  “plutitor” permite ca o carcasa mare sa stea confortabil la incheietura cuiva. Evenimentul principal cu DB28 Skybridge este cadranul de titan albastru. Nivelul de finisare este uluitor.

Cadranul lustruit si apoi tratat termic pentru a obtine un albastru uniform fac din acest ceas o piesa foarte cautata. DeBethune DB28 Skybridge este capabil sa apeleze la un nivel vizual si emotional. Miscarea, vizibila printr-o cutie de sticla in spate, este unica, dar nu este pe  gustul tuturor.

Dar, pentru modernismul si dimensiunile sale, DeBethune primeste un semnal pozitiv din partea noastra. Pentru a intelege mai bine lucrurile, acest ceas prezinta ceea una din combinatiile noastre, masurand timpul in mod romanic, tridimensional.

Leave a Reply