Care sunt tendintele si modelele de machiaj in 2019?

In ceea ce priveste tendintele si modelele de machiaj, acestea se schimba de la an la an, insa cu toate acestea, femeile care isi doresc produse cosmetice de calitate superioara, tot spre Make Hot isi indreapta atentia.

Referitor la machiaje, este important de precizat ca in acest an dispar exagerarile in ceea ce priveste volumul, si se pune pret pe o tehnica minimalista insa care este de efect.

Machiajul anului 2019 va iesi in evidenta prin acuratete, prin eleganta si nu in ultimul rand prin calitate. Un machiaj perfect este acela in care trasaturile esentiale sunt puse in valoare, in timp ce defectele sunt estompate subtil.

De asemenea, o calitate absoluta in ceea ce priveste machiajul anului 2019, este accentuarea anumitor zone si definirea lor, mai ales in cazul in care acestea nu sunt sculptate in mod natural.

Machiajul anului 2019 se va realiza in vederea completarii infatisarii naturale, fara a influenta formele si volumele chipului. De asemenea, precizam faptul ca inca se pastreaza un echilibru absolut intre luminozitate si umbre, intre texturile cremoase si texturile prafoase, dar si intre nuantele calde si nuantele reci.

Machiajul perfect in anul 2019 este important sa se afle undeva la granita dintre toate acestea detalii amintite anterior, astfel incat sa scoata in evidenta fizionomia si nu sa o schimbe radical.

Machiajul ochilor

In momentul in care discutam despre machiajul ochilor in anul 2019, mentionam faptul ca make-up artistii vor fi foarte consecventi si vor pastra acuratetea umbrelor de pe pleoapa mobila, dar si simetria cromatica de pe pleoapa de jos.

In ciuda faptului ca inca este in trend discrepanta de culoare dintre o pleoapa si cealalta, se pare ca in acest an tendintele se vor indrepta spre simetrie cromatica, in zona ochilor cel putin.

Produsele care se folosesc pentru machiajul ochilor este necesar sa fie prafoase si cremoase deopotriva, in asa fel incat nuantele folosite sa isi dezvaluie intensitatea maxima.

Din punctul de vedere cromatic, in acest an se vor purta foarte mult nuantele pamantii, esentele primavaratice, dar si glitter-ul in nuante metalice.

In ceea ce priveste linia de tus se va opta pe clasicul negru, care este perfect opac si foarte rezistent, in timp ce genele si sprancenele trebuie sa aiba un aspect cat mai natural.

In cazul in care folositi gene false, este important sa incercati sa alegeti unele din par natural, care sa aiba dimensiuni compatibile cu ochii vostri si cu simetria machiajului.

Machiajul tenului

Referitor la machiajul tenului din acest an, precizam ca acesta trebuie sa fie proaspat si luminos. Se pare ca produsele cu finish mat nu vor mai fi atat de mult folosite in favoarea celor cu tenta sidefata, care dau un rezultat glowy.

Referitor la produsele necesare pentru machiajul tenului, make-up artistii recomanda fondurile de ten cremoase si lichide de pe Make Hoy, pe baza de apa, pudrele prafoase care au particule iluminatoare si nu in ultimul ran blush-urile in nuantele piersicii, care sunt foarte apropiate de nuanta naturala a pielii.

Machiajul tenului trebuie sa fie cat mai natural, deci nu exagerati cu conturarea pometilor sau a fruntii, ci scoateti in evidenta trasaturile native ale fetei.

Machiajul buzelor

In ceea ce priveste machiajul buzelor, in prezent se folosesc rujurile lichide mate, care au crescut in popularitate in ultimii ani. Acestea au o textura foarte cremoasa in momentul aplicarii, iar din acest motiv sunt foarte maleabile pe buze, iar odata uscate devin mate si foarte rezistente.

Rujurile tip baton vor fi si ele un element important in machiaj buzelor din acest an, mai ales daca discutam despre nuante neutre, cum ar fi nude sau roz pal. Nuantele de rosu foarte intens, roz puternic sau nuantele reci (albastru, negru) nu se vor purta foarte mult in acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Importanta limbii engleze in lumea profesionala
Next post Fii diferit cu o husa inedita pentru telefon