Cauti ambalaje pentru catering sau pentru street food? Snick Ambalaje – partener de incredere

Numarul de evenimente cat si a food truck-urilor au crescut in Romania de la an la an si tot mai multe persoane se indreapta catre aceasta industrie. Chiar daca implica foarte multa munca, daca astfel de evenimente sunt organizate cum trebuie, profitul va fi mai mare decat investitia.

Antreprenorii sau viitorii antreprenori care se indreapta catre aceasta industrie trebuie sa tina cont de cateva aspecte importante printre care, desigur, ambalajele in care vor pune mancarea.

De cele mai multe ori oamenii cumpara cu privirea si prima data ii atrage ambalajul unui produs, apoi continutul. Iata ca si in aceasta industrie ambalajele joaca un rol  extrem de important. Acestea trebuie sa fie cat mai calitative si atractive. Tocmai de aceea, antreprenorii au nevoie de furnizori de incredere care sa le ofere ambalaje specifice.

Multi isi indreapta atentia catre ambalaje din carton, mai ales de cand noua lege pusa spre aplicare de catre autoritatile competente care interzice utilizarea plasticului. Poluarea a atins deja cote alarmante si trebuie sa avem grija atat de noi, cat si de mediul inconjurator. Un furnizor de nisa este Snick Ambalaje, ce vine catre cei interesati cu o gama larga de produse de calitate.

Ambalaje biodegradabile de la Snick Ambalaje

Fie ca mancarea este servita la un street food sau poate ca la un eveniment organizat, ambalajele trebuie sa fie de o calitate ireprosabila. Pe langa asta, ele sunt cele care aduc publicitate mai ales daca au pe ele logo-ul firmei respective.

Preferabile sunt cele biodegradabile, pentru ca vin cu si mai multe beneficii in detrimentul celor din plastic.

Gasim la Snick Ambalaje pahare, farfurii, tacamuri, caserole, pungi, sacose, prosoape si multe altele. Realizate din materiale precum trestie, palmier, lemn, hartie sau carton, acestea vor pastra continutul la temperatura optima.

Comparativ cu ambalajele bio, cele din plastic sunt si toxice. La o temperatura mai mare a continutului acestea vor elimina niste substante care nu sunt sanatoase pentru organismul nostru. Cele din materiale biodegradabile sunt sigure si mancarea nu imprumuta nici gustul, nici miros.

La Snick Ambalaje le vom gasi in foarte multe forme, dimensiuni si designuri, ce pot fi si personalizate la cererea clientilor. Materiale calitative, iar clientii se vor bucura si de preturi excelente.

Furnizorul vine si cu oferte de pret pentru cei interesati ce pot fi gasite in pagina oficiala snickambalaje.com.

Date de contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply