Cauze frecvente ale caderii parului

Din pacate, atat femeile cat si barbatii, incep sa se confrunte din ce in ce mai mult cu problema caderii parului, iar aceasta problema poate avea o solutie simpla si eficienta, si anume Parusan.

Parusan este o solutie ideala pentru persoanele care incep sa se confrunte cu o asemenea problema, iar acest sampon se poate utiliza zilnic, iar datorita celor trei ingrediente principale din compozitia sa, si anume biotina, L-arginina si vitamina E, samponul poate stopa caderea parului, si poate intari firul de par.

Aceasta problema a caderii parului, poate sa fie cauzata de mai multi factori, si anume, in primul rand, cand parul este agresat.

Acest lucru inseamna ca intre agentii tensioactivi si sulfatii care se gasesc in mai multe balsamuri pentru par sau sampon se produce o combinatie, care duce la agresarea parului, exact la fel ca si in cazul in care parul este facut cu ceara, fixative, gel de par sau alte astfel de produse.

In aceasta situatie, tot ce iti ramane de facut, pentru ca parul tau sa nu mai fie agresat, este sa renunti la aceste produse pentru par, si sa iti indrepti atentia spre samponul Parusan.

Stresul este un alt factor foarte important, care din pacate duce la caderea parului, iar persoanele care au trecut odata cu trecerea timpului sunt predispuse caderii parului.

Un alt motiv intemeiat datorita caruia poti sa te confrunti cu caderea parului, este reprezentat de obiceiurile tale alimentare care nu sunt tocmai cele bune.

Trebuie sa tii cont de faptul ca la fel cum corpul tau are nevoie de o dieta echilibrata in substante nutritive, asa are nevoie si parul tau de un tratament foarte bun pentru a fi sanatos.

In cazul in care iti lipsesc proteinele, magneziul si fierul, vei putea sa observe modificari majore, cum ar fi caderea firelor de par. Parul este compus din protein, motiv pentru care ai nevoie de un plan bun de alimentatie, in compozitia caruia sa se gaseasca alimente bogate in nutrient, iar aici putem da exemplu iaurtul grecesc, nucile si puiul.

Dusul cu apa dura este un alt motiv intemeiat pentru care it ipoate cadea parul. Apa dura, dar si apa care are un continut ridicat de minerale, poate sa iti usuce parul, si poate provoca pierderea acestuia.

Calcarul reprezinta un indicator important al apei dure, iar in aceasta situatie, tot samponul pentru par Parusan se poate dovedi a fi cea mai buna solutie pentru a scapa de aceasta problema.

Hipotiroidismul si hipertiroidismul sunt alte doua cauze foarte importante ale caderii parului, insa in aceasta situatie, avem si o veste buna, si anume faptul ca parul poate sa creasca la loc in cele mai multe cazuri.

Sindromul ovarian Polichistic  reprezinta o alta cauza datorita careia femeile se confrunta cu astfel de probleme, iar printre celelalte simptome ale acestei boli, am putea aminti cresterea in greutate, acneea sau cresterea excesiva a parului pe corp.

Asadar, dupa cum se poate observa, sunt mai multe cauze care pot sa provoace cadrerea parului, insa Parusan poate reprezenta o solutie salvatoare pentru toata lumea care trece printr-o astfel de problema.

Leave a Reply