Cazarea peste noapte vine sub multe forme

Gasirea unei cazari convenabile este o practica care le scapa multor calatori. Ei pur si simplu verifica disponibilitatea unei camere de hotel standard si platesc rata ceruta fara a avea in vedere vreo alta alternativa. Iata zece tipuri de cazare pe care le-ar putea economisi cineva in urmatoarea calatorie.

Cele mai multe dintre aceste prezentari se adreseaza unor comentarii de proprietate specifica, dar acel loc este doar un exemplu de tip de cazare pe care l-ai putea gasi pentru a face itinerariul mai ieftin si, probabil, mai interesant, de asemenea.

Hoteluri in aeroport

Anumite tipuri de dotari sunt foarte evaluate cand vine vorba de cazarea la un hotel de aeroport si intrebarile trebuie sa exploreze urmatoarele servicii: mic dejun bun disponibil cand ai iesit pe usa, cosmetice hoteliere sense, transport gratuit pana si de la terminal, si poate cel mai important, daca personalul de la receptie este atent si ma trezeste la timp pentru a prinde zborul.

Nu uita sa iei in considerare la modul in care alegi un hotel in zona unui aeroport si serviciile si valoarea sa, nu doar rata de camera.

Preturi de all-inclusive sau doar de cazare?

O tendinta populara in preturile de vacanta este de a beneficia de structura de preturi a unui sistem all-inclusive, spre deosebire de a plati doar pentru o camera intr-un hotel sau intr-o statiune.

Termenul de all-inclusive poate deveni destul de confuz, pentru ca rareori inseamna ca totul este platit asa cum s-ar subintelege. Intr-adevar, aspectele sunt diferite de la caz la caz si se iau in considerare la stabilirea preturilor all-inclusive. Este important sa va informati inainte de a accepta sa investiti bani in plus.

Cazare si mic dejun in hanuri

Cele mai multe calatorii cu buget redus presupun existenta unui simplu pat si a unui mic dejun pentru a economisi bani pe excursii in Europa. Dar, in America de Nord, sunt timid departe de ceea ce se asteapta a fi camere grozave la preturi incarcate.

Aceasta abordare nu este inteleapta, pentru ca multe dintre aceste proprietati ofera valori excelente. A realiza ca locuri similare se afla in multe puncte de-a lungul itinerariului dumneavoastra este un pas inainte pentru a le cauta, a le gasi si a va bucura de valoarea lor.

Hoteluri ieftine in orasele mari

Daca ati mai fost in marile orase, cum ar fi New York, stiti ca preturile de cazare iti vor zdruncina cel putin bugetul. In loc de a plati aceste sume uriase, fara indoiala poti lua in considerare posibilitatea de a sta intr-un hotel mai ieftin.

Multe dintre aceste locuri, inclusiv Hotel Bedford ofera locatii grozave si camere confortabile, fara a avea preturi ridicate. S-ar putea sa mai inchizi ochii pe ici pe colo, dar compromisul in acest caz iti aduce mai multi bani pentru a-i cheltui pe alte aspecte ale calatoriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ghid de cumpărare pentru burlaci: în căutarea inelului ideal de logodnă
Next post Avantgarden 3, parte a visului tau