Ce este un sistem Aquapur filtrare-stocare-pompare-750?

Asa cum putem vedea cu usurinta, lumea moderna pune accent din ce in ce mai mult pe calitatea produselor pe care le folosim, indiferent de domeniu.

Acelasi lucru se intampla si in cazul alimentarilor cu apa, atat la nivelul pomparii apei, cat si la nivelul transmiterii ei in cat mai bune conditii catre beneficiarii finali. In acest caz, un sistem Aquapur filtrare-stocare-pompare-750 reprezinta un varf de lance, deoarece beneficiile sale cu adevarat nepretuite.

Ce aduce in plus un sistem Aquapur filtrare-stocare-pompare-750? Poate putin cunoscut, acest sistem este dotat cu tehnologia cu ioni de argint dezvoltata de catre specialistii Valrom, care asigura un grad sporit de puritae apei. Dealtfel, prin folosirea acestei tehnologii este impiedicata dezvoltarea  microflorei in rezervorul de stocare, ceea ce inseamna mai putine microorganisme in apa care ajunge la robinet.

Acest sistem Aquapur filtrare-stocare-pompare-750 reprezinta mai mult decat un simplu sistem de stocare si filtrare a apei. Vorbim despre un produs robust, cu o capacitate considerabila, care are rolul de a pompa apa atunci cand acest lucru este necesar, cu ajutorul pompei cu care este dotat.

Ca alcatuire, are in componenta un rezervor, un plutitor mecanic, un filtru mecanic, pompa si sistemul preaplin. Fiecare dintre aceste componente isi are rostul sau bine stabilit, astfel incat functionarea sistemului ca ansamblu, atat in cea ce priveste stocarea, filtrarea si pomparea apei, sa se realizeze cu succes.

Rezervorul inglobeaza toate componentele, fiind un sistem compact, vertical, de tip monobloc, realizat din polietilena, lucru care ii asigura o rezistenta mecanica suficient de buna pentru exploatarea sa conform scopurilor specificate de catre producator.

Caracterul anti-microbian este asigurat de catre stratul interior din polietilena, ce contine compusi anorganici cu ioni activi. Intre stratul interior si cel exterior, este dispus un strat median cu rol anticondens, realizat tot din polietilena expandata.

Foarte important la acest sistem Aquapur filtrare-stocare-pompare-750 este preaplinul, componenta care impiedica practic umplerea sistemului peste limita sa admisa. Fiind un sistem de protectie, el are rolul de a evacua apa.

Pompa submersibila folosita pentru pomparea apei este o pompa Divertron 1000, o pompa deja cunoscuta de catre utilizatorii de profil, una care are toate caracteristicile alimentarii eficiente cu apa la nivel casnic si mediu. Plutitorul acestui sistem Aquapur filtrare-stocare-pompare-750 este din policarbonat, si beneficiaza de un mecanism modern de inchidere.

Deoarece am discutat despre acest sistem Aquapur filtrare-stocare-pompare-750, ar trebui sa stim faptul ca exista diverse variante de capacitate, aceasta fiind cea maxima. Totusi, sistemul se gaseste si in varianta de 300 de litri sau de 500 de litri.

Aceste sisteme pot fi gasite cu usurinta in magazinele de profil, precum www.shop-einstal, ro, locul unde dealtfel putem gasi si accesoriile necesare, sau alte produse care ne-ar putea fi necesare in viata de zi cu zi.

In acest magazin putem gasi o multitudine de produse care isi pot gasi cu usurinta locul in gospodariile noastre, iar specialistii din acest magazin detin toate informatiile cu privire la acestea, astfel incat noi sa putem fi pe deplin informati inainte de a demara orice tip de lucrari, indiferent de natura acestora.

Leave a Reply