Ce lazi de plastic sunt populare?

La Schoeller Allibert sunt fabricate lazi plastic pentru diverse domenii ale industriei, reprezentand solutii customizate pentru companii renumite care au nevoie de ambalaje. Dintre cele mai cunoscute lazi din plastic enumeram Prelog cu diferite dimensiuni: 400 x 300 x 170mm, 600x400x115 mm, 600x400x146mm, 600x400x165mm, 600x400x190mm, 600x400x235mm.

Experienta vasta in producerea acestor lazi din plastic recomanda aceasta companie ca un furnizor de incredere. Compania a eliminat timpul si costurile generate de reambalare si descarcare ca avantaj pentru distributie. Lazile din plastic sunt rezistente, usoare si stabile. Pot fi stivuite si cu manarele pot fi manipulate foarte usor.

In industria auto, sunt folosite pentru depozitarea componentele mici, iar in industria alimentara se folosesc pentru transportul fructelor si legumelor, precum si pentru depozitarea acestora. Fie un comerciat mic sau un producator sau distribuitor mare, va trebuie lazi pentru transportul produselor in conditii foarte bune.

Lazile din plastic nu permit migrarea substantelor catre produse, sunt ermetice. Lazile din plastic nu putrezesc si isi pastreaza aspectul si pot fi curatate sau spalate dupa utilizare. La Schoeller Allibert exista un catalog cu lazile disponibile.

Lazile din plastic sunt un mod eficient si igienic de pastrare a legumelor si fructelor direct, si nu gramada, ceea ce le-ar deteriora foarte repede. Daca sunt depozitate pe un raft s-ar curata mai rar decat intr-o lada, si s-ar dezvolta bacterii pe resturile vegetale.

Exista lazi cu baza solida pentru suruburi, cuie sau piese mai mici care se pot pierde. Cel mai indicat este chiar sa se pastreze cu o eticheta pe lada, pentru a se recunoaste mai simplu ceea ce este depozitat.

Cele mai cautate lazi sunt cele care au doua manere pentru a putea fi transportate cu usurinta.  Culorile acestor lazi sunt destul de diverse, dar baza ar fi culorile mai inchise, de exemplu un verde inchis, pentru a tine un pic la murdarie.

Lazile din plastic sunt utilizate foarte mult in domeniul casnic, precum si in cel industrial. Produsele care pot fi pastrate in aceste lazi din plastic sunt bine conservate, atat conservele, cat sticlele pentru care exista lazi din plastic speciale cu locul pentru depozitare pentru diversele dimensiuni ale sticlelor.

Cel mai important este ca in acest lazi se face o ventilatie foarte buna pentru orice produs, care astfel nu se va deteriora. Dimensiunile diferite ale lazilor din plastic sunt pentru diverse produse care sunt mai grele, sau nu, de aceea lazile pot fi din material mai rezistent pentru anumite produse mai grele.

Putem spune ca foarte multe lazi din plastic sunt populare, pentru ca sunt foarte necesare in multe domenii de activitate, incepand cu cel clasic, si terminand cu domeniile industriale, depozitarea oricaror produse fiind in avantajul producatorilor, dar mai ales al comercializantilor, care doresc ca marfa lor sa ramana mereu proaspata, de aceea au nevoie de aceste lazi pentru o pastrare perfecta in timp.

In consecinta, compania Schoeller Allibert va produce in permanenta lazile din plastic si le va vinde cu mare succes, tocmai din motivele prezentate mai sus.

Leave a Reply