Ce poti invata de la Ovb Romania despre asigurarile CASCO?

In momentul in care iti cumperi un autoturism, indiferent ca acesta este unul nou, sau ca este unul second hand, trebuie ca in momentul in care il transcrii pe numele tau, sa il inregistrezi la primarie pentru a plati impozitul aferent autoturismului, si va trebui sa inchei si o polita de asigurare RCA.

Aceasta polita de asigurare RCA este una obligatorie, iar in cazul in care nu este incheiata, sau detii o polita de asigurare expirata, cu siguranta vei avea de suportat consecinte destul de aspre.

Pe langa asigurarea de tip RCA, vei putea sa optezi daca vei considera ca este necesar, si pentru o polita de asigurare CASCO, iar daca vei cere ajutorul specialistilor de la Ovb Romania, cu siguranta vei fi convins de faptul ca este ideal sa ai o asemenea polita de asigurare incheiata.

In cadrul Ovb Romania, lucreaza cei mai buni specialisti in consultanta din Romania, iar ei, avand o multime de informatii despre aceste asigurari pentru autoturisme, si avand o multime de cunostinte despre pagubele care pot sa fie acoperite de catre o asemenea polita de asigurare, cu siguranta te vor convinge ca se merita sa inchei o polita de asigurare CASCO.

Un specialist Ovb Romania, va putea sa iti ofere chiar si o definitie a asigurarii de tip CASCO, pentru a te ajuta sa intelegi ca aceasta este o asigurare facultative pentru autoturisme, care poate sa iti acopere mai multe daune.

In momentul in care esti implicat intr-un accident rutier iar tu esti gasit vinovat de producerea acestuia, cu siguranta masina ti-o vei repara din banii tai, insa aici intervin expertii de la firma cea mai renumita in consultanta din Romania, si anume Ovb, si te vor ajuta sa intelegi faptul ca in urma producerii unui accident, chiar daca tu vei fi vinovat, masina iti va fi reparata pe baza politei de asigurare CASCO.

Fiind extrem de informati, consultantii Ovb Romania, te vor putea pune la curent si in legatura cu faptul ca daca masina ta sufera tot felul de avarii datorita unor furtuni, sau daca este avariata din alte motive, in cazul in care ai o polita de asigurare CASCO valabila, vei fi despagubit pana la ultimul banut.

Tot de la specialistii in consultanta, vei putea sa aflii faptul ca, cu cat este mai complexa asigurarea pentru care ai optat, cu atat gradul acoperii este mai mare.

Pentru a putea incheia o polita de asigurare CASCO, nu trebuie sa ai un autoturism mai vechi de 8 ani, insa sunt asiguratori care trec acest lucru cu vederea, si prelungesc aceasta perioada pana la 12 ani.

In cazul in care autoturismul tau depaseste varsta de 10 ani, expertii in consultanta de la Ovb Romania, te vor sfatui sa intrebi brokerul daca masina ta se mai incadreaza, si daca mai ai posibilitatea sa inchei o polita de asigurare CASCO.

Asadar, atunci cand vrei sa inchei o astfel de polita de asigurare, cu siguranta cea mai inteleapta decizie pe care o poti lua, este aceea de a te consulta cu un expert de la Ovb Romania.

Leave a Reply