Ce putem face cu o masina de ascutit 3 in 1?

Ascutirea este procesul de creare sau rafinare a unei muchii ascutite a formei potrivite pe o unealta sau un instrument destinat taierii. Ascutirea se realizeaza prin slefuirea materialului pe unelte cu o substanta abraziva mai grea decat materialul utilajului, urmata uneori de procesele de lustruire a suprafetei ascutite pentru a spori netezimea si pentru a corecta deformarile mecanice mici fara rectificare.

Ascutirea cutitelor

Ascutirea cutitelor este esentiala. Pentru a va asigura ca continua sa lucreze asa cum ar fi trebuit, trebuie sa tineti cutitele dvs. ascutite. Acest lucru nu se aplica numai la cutitele de buzunar, ci si la cutitele de bucatarie, dar si la alte produse ascutite, cum ar fi foarfecele, axele, daltile si multe altele.

Ascutirea cutitelor reprezinta un pas din intretinerea acestora. Intretinerea mica necesita putin timp si poate fi efectuata cu usurinta. Aceasta va salva o multime de neplaceri. Un cutit ascutit ascutit taie cel mai bine, insa pentru a avea tot timpul cutitul bine ascutit, este necesar sa folositi o masina de ascutit 3 IN 1.

Cu noua statie de ascutire universala 3 in 1, toata munca acumulata de slefuire si de de ascutire a cutitului (si nu numai) poate fi facuta cu doar un singur dispozitiv, iar totul se face rapid, simplu si precis.

Cu o putere de 110 W si cu unul dintre cele mai puternice motoare electrice de pe piata, aceasta masina de ascutit este construita in mod special pentru ascutitori de foraj in acest segment. Drept urmare, chiar si burghiurile de inalta rezistenta si din aliaj pot fi prelucrate bine cu o masina de ascutit 3 in 1.

O astfel de masina universala pentru ascutit, in mod evident va fi un ajutor indispensabil in magazinul dvs. Fie ca aveti la dispozitie diferite foarfece, masini de gaurit, surubelnite, un cutit (nu zimtat), dalti, seceri, topoare, lame de tuns iarba si instrumente iar lista de aplicatii continua; cu siguranta le puteti ascuti pe toate cu un astfel de echipament, si cu siguranta cu aceasta varietate larga de aplicatii, dispozitivul se va amortiza in cel mai scurt timp.

Asadar, dupa cum se poate vedea, o masina de ascutit 3 in 1 este ideala atunci cand intentionati sa va ascutiti cutitele. Din fericire insa, aceasta poate fi folosita dupa cum am precizat la inceputul articolului, si pentru a asculti alte dispozitive, iar in continuare vom discuta foarte pe scurt despre ascutirea foarfecelor.

Ascutirea foarfecelor

S-ar putea sa nu realizati asta, dar perechea dvs. de foarfece de bucatarie este unul dintre cele mai frecvent utilizate unelte in bucatarie. Se pot folosi foarfecele pentru a taia hartie, carton sau folie de aluminiu, dar pot taia chiar si ierburi, legume si chiar carne si peste.

In momentul in care acestea nu mai taie insa foarte bine si este nevoie de o mai mare presiune pentru a putea taia, cu siguranta este necesara ascutirea foarfecelor. Pentru ascutirea foarfecelor, acelasi lucru este valabil si pentru ascutirea cutitelor: puteti sa o faceti cu usurinta, mai ales in cazul in care alegeti sa folositi o masina de ascutit 3 In 1.

Cu o asemenea masina insa, veti putea sa ascutiti in orice moment o pila de exemplu, o dalta, un burghiu, iar exemplele pot continua. Tocmai de aceea insa, nu trebuie ca o asemenea masina de ascutit 3 in 1 nu trebuie sa lipseasca din casa sau din gospodaria dvs.

Leave a Reply