Ce semnifica verighetele?

In cazul in care deja ati inceput pregatirile pentru nunta, cu siguranta trebuie sa incepeti sa cautati verighetele perfecte. Cu cat incepeti sa cautati mai repede verighetele, cu atat cresc mai mult sansele sa gasiti modele care sa vi se potriveasca perfect.

Alegerea verighetelor este extrem de importanta dat fiind faptul ca acestea sunt cele care semnifica iubirea si fidelitatea, ele sunt cele care scot in evidenta statutul de persoana casatorita a celor care le poarta.

Chiar daca la inceput verighetele erau purtate doar de catre femei, odata cu trecerea timpului si barbatii au inceput sa poarte verighete dupa casatorie, iar prin purtarea acestora cupul demonstreaza ca iubirea unuia fata de celalalt este vesnica, si ca sunt unul pentru celalalt pentru tot restul vietii.

Tinand cont de aceste detalii, este firesc sa va doriti verighetele perfecte, asa ca puteti opta pentru Royal Diamante, iar aici puteti gasi de exemplu verighete aur roz, care sunt cu adevarat speciale.

Aceste verighete sunt speciale, sunt si rare pentru ca nu vedem zi de zi pe cineva sa poarte verighete din aur roz, si cu siguranta sunt perfecte.

Verigheta pentru barbati care este realizata din aur alb si aur roz de 18kt, a carei latime este de 6.25mm, top care dispune de un plat/interior rotunjit, mat sablat, cu trei diamante taiate sub forma patrata, printesa in total 0.24ct si calitate G-VS2, iar mai mult decat atat, care are si marginile lustruite din aur roz de 18kt, poate fi considerata verigheta ideala pentru orice barbat. Greutatea medie de aur 18kt este aprox. 12.50gr.

In completarea acesteia poate veni o verighetă damă concavă din aur alb-galben și roz de 18kt, care are o lățime de 4.25mm, si care este prevazuta cu 5 diamante rotunde-brilliant cu setare în rub over. Greutatea diamantelor cu care este prevazuta o asemenea verigheta este 0.10ct.

Verigheta pentru barbati care este realizata din aur roz si aur alb 18kt, care are o latime de 6.25mm, care are deasemenea exteriorul plat/ interior rotunjit, si care este prevazuta deasemenea cu 3 diamante care are taietura princess in aur roz sablat mat, cu margini din aur alb lustruite; poate fi considerata perfecta. Greutatea totala a diamantelor este 0.24ct si sunt calitatea G-VS2. Greutatea aurului de 18kt este aprox. 12.50gr.

Verigheta de dama din aur alb si roz de 18kt, bombata si lustruita, cu 5 diamante taietura rotunda briliant in setare rub over, cu margini lustruite din aur roz; poate fi perechea pentru verigheta pentru barbati amintita anterior. Greutatea totala a diamantelor este de 0.06ct, si toate au calitatea G-VS2.

Asadar, acestea sunt cateva exemple doar de verighete speciale, atat pentru barbati cat si pentru femei. La Royal Diamante insa se pot gasi o multime de modele de verighete, atat realizate din aur roz, cat si din combinatia de aur alb – roz sau aur alb – galben roz, iar toate aceste verighete pot fi prevazute cu una sau cu mai multe pietre pretioase. Tinand cont de aceste detalii, cu siguranta putem spune ca ar fi ideal sa va alegeti verighetele de la acest magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Merita afacerile mici sa investeasca in SEO?
Next post Detalii generale despre panourile solare termice