Cea mai rapida livrare la domiciliu in Iasi

Livrare le domiciliuCand vine vorba de mancare si cand nu ai chef sa mergi la un restaurant, dar preferi sa dai o comanda online, cu totii visam si speram sa ne ajunga mancarea comandata cat mai rapid la domiciliu. In cele ce urmeaza vom prezenta cateva localuri din Iasi cu cea mai buna si rapida livrare la domiciliu.
Spre deosebire de alte localuri, Rita ofera servicii de livrare de domiciliu in Iasi non-stop, ceea ce inseamna ca indiferent la ce ora ti se face foame, poti sa dai comanda de o pizza sau alte preparate si sa nu te gandesti ca poate au program pana la o ora devreme, si pe deasupra transportul este gratuit, orice si oricat ai comanda nu trebuie sa dai bani in plus pentru transport. Cand vine vorba de rapiditatea in materie de livrari la domiciliu in Iasi, la Rita poti sa fii sigur ca o data ce ai dat o comanda pentru o pizza sau alt preparat culinar, nu va trebui sa astepti mai mult de o ora, iar uneori poate veni si in 50 de minute.
Alt local care ofera servicii de comanda la domiciliu Iasi este Umami, o pizzerie care se prezinta ca fiind promovatori de un concept numit fast-slow food, adica in alte cuvinte poti comanda de la ei o mancare sanatoasa dar si livrata la tine cat mai rapid. Spre deosebire de Rita, pizzeria Umami ofera posibilitatea de a livra la domiciliu in Iasi produse cu un specific italienesc, cum ar fi paste sau salate preparate dupa o traditie italiana, pe cand la Rita produsele sunt mai de graba de tipul fast-food, deci cu toate ca ambele localuri ofera livrare la domiciliu de pizza, Umami are ceva in plus. Partea negativa a livrarii la domiciliu de la Umami este faptul ca in contrast cu pizzeria Rita, care ofera servicii de livrare la domiciliu in Iasi non-stop, aici programul de livrare este doar pana la miezul noptii, ceea ce inseamna ca daca vrei sa dai o petrecere cu prietenii ar fi indicat sa comanzi pizza sau cateva platouri un pic mai devreme, pentru ca nu mai poti primi produsul dupa miezul noptii.
Un alt local mai diferit de cele doua prezentate mai sus, Berlin Doner Kebab ofera si ei livrari la domiciliu Iasi non-stop, insa ofera si posibilitatea de a face comenzi in afara orasului, ceea ce extinde varietatea de clienti. Un lucru diferit fata de Rita si Umami, este ca la Berlin Doner Kebab poti sa comanzi o livrare la domiciliu Iasi doar daca suma pe care o vei plati este de minim 20 sau 25 de lei, iar cum o buna parte din produse sunt de sub 20 de lei, vei fi nevoit sa cumperi mai mult decat ai nevoie daca esti o singura persoana.

Leave a Reply