Cele mai bune afaceri auto, prin licitatii de autovehicule

Detinerea unui autoturism nu mai reprezinta de mult un lux in Romania, ci o necesitate. Ca atare, si nevoia de astfel de vehicule a crescut enorm in ultima perioada. Iar motivele sunt multiple. In primul rand, lipsa unui transport public adecvat, alaturi de nevoia tot mai mare de mobilitate a romanilor, au facut ca tot mai multi oameni sa-si doreasca o masina personala.

Mai apoi, avem dezvoltarea zonelor rezidentiale din jurul marilor orase, care, de asemenea, au condus la o crestere accentuata a nevoii de a beneficia de masina personala, de multe ori pentru toti membrii familiei. Nu in ultimul rand, un rol covarsitor al exploziei de autoturisme inregistrate in ultimul an in tara noastra a avut eliminarea taxei de mediu, ceea ce a facut ca tot mai multi romani sa-si doreasca o masina „din afara”.

Iar acest lucru este de inteles, dat fiind ca la pretul pe care il dai pe o masina noua, dar de capacitate mica la noi in tara, poti aduce de exemplu ford pentru familii bune din tari precum Franta sau Germania, renumite pentru productia de autoturisme pe plan european si mondial.

Scurteaza drumul de la vanzator la beneficiar

Bazat pe aceasta nevoie in crestere a romanilor,  s-au dezvoltat si serviciile in domeniul comercializarii masinilor la mana a doua. Iar daca pana nu demult cei care doreau sa faca o afacere din asta bateau drumurile pana in Germania sau alte tari din vestul Europei pentru a pune mana pe cele mai bune si mai ieftine masni, astazi, au posibilitatea de a vizualiza practic piata auto direct din fata calculatorului, cu ajutorul site-urilor specializate.

Aici, poti avea acces la imagini si detalii tehnice despre mii de masini, cu explicatii si specificatii detaliate, astfel incat sa acopere aproape toate posibilele intrebari despre o masina. Incepand de la numarul de kilometri parcursi, pana la anul fabricatiei, eventuale defectiuni tehnice sau chiar piese schimbate sau care trebuie inlocuite imediat.

Dincolo de vanzare insa, exista si site-uri specializate in licitatii de autovehicule. Acestea se adreseaza in principal dealerilor locali, dar si persoanelor fizice care doresc achizitionarea unui autoturism in sistem de licitatie publica.

Ce garantie am ca oferta este viabila?

Site-urile cu licitatii de autovehicule promit oferirea unor produse de calitate superioara, acestea avand ca furnizori directi companii de inchirieri de autoturisme, agentii de leasing si chiar companii detinatoare de flote auto, care doresc innoirea acestora. Practic, site-uri precum CarsOnTheWeb se adreseaza cu precadere comerciantilor locali, promitand verificarea in amanunt a autovehiculelor expuse la licitatie.

Acest lucru scuteste practic dealerii de drumuri inutile in strainatate, putand beneficia inclusiv de transportul intregii flote de autoturisme comandate din tara de provenienta si pana la destinatie. Nu in ultimul rand, administratorii acestui site pun la dispozitie si o aplicatie online, prin care identificarea si participarea la licitatie sa se desfasoare cat mai simplu si  mai rapid cu putinta.

Leave a Reply