Cele mai importante accesorii pentru telefoane si la ce service-uri gsm sa apelam

Telefonul reprezinta pentru fiecare dintre noi un obiect indispensabil tocmai pentru faptul ca putem rezolva diverse lucruri, putem afla orice in doar cateva minute sau chiar secunde si de aceea, grija noastra pentru el creste. Dar pentru a ne asigura ca telefonul nu pateste nimic, exista cateva accesorii de protectie pe care este foarte bine sa le avem. Pe langa acestea, mai sunt alte cateva accesorii referitoare la incarcarea sa, la fel de importante. Pentru a afla care sunt aceste accesorii de protectie si de incarcare, te invit sa urmaresti randurile ce vor urma. 

Incarcatorul este primul accesoriu, care de asemenea, vine in cutie cu telefon si se poate considera ca fiind cel mai important. Aceasta importanta mare este data de faptul ca, fara el, bateria telefonului ar rezista o zi sau 2 in functie de cat de mare este bateria, dupa care telefonul nu ar mai putea fi folosit pentru ca nu mai are baterie. Daca incarcatorul se strica este foarte important sa mergi sa cumperi altul sau sa il repari. Modelele mai noi de telefoane au si functia de incarcare wireless inversa care necesita un alt tip de incarcator, dar acesta nu vine in cutie, ci trebuie cumparat separat. 

Folia de protectie este foarte bine sa se cumpere imediat dupa achizitionarea telefonului, pentru ca in cazul unor cazaturi, telefonul nu pateste nimic daca are o folie de protectie. Dar daca, sa presupunem ca ti-ai cumparat un Iphone 6 si l-ai scapat si nu avea folie, sansele sunt foarte mari sa fie nevoie de o noua sticla la Iphone 6, pentru ca s-a spart, iar aceasta reparatie te va costa o suma destul de semnificativa de bani.

Husa ar trebui si ea cumparata deodata cu folia. Ea se gaseste intr-o gama larga de modele si de culori, cu imprimeuri, cu flori, cu peisaje, cu animale si poate fi de silicon de spate sau de tip carte care protejeaza intregul telefon. 

Bateria externa este foarte utila atunci cand nu esti acasa, mai ai foarte putina baterie si mult timp pana cand ajungi acasa, dar ai in continuare nevoie de telefon si nu ai o priza langa tine pentru a-l incarca. In acest caz, bateria externa te va ajuta sa iti incarci telefonul avand nevoie doar de un cablu.

Castile vin de obicei in cutie cu telefonul si sunt foarte utile pentru cei care asculta muzica des in drum spre munca sau spre casa, la sala, la plimbari. 

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile de mai sus este foarte important sa mergi cat mai repede sa le cumperi pentru ca telefonulÈ™ tau sa aiba o maxima protectie si sa i se asigure o continua functionare prin intermediul incarcatorului sau a bateriei externe. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Relaxare suprema cu ETA de la Masatto
Next post Masti faciale medicale de unica folosinta