Compresoare

Desi numarul de alegeri ale compresorului de aer poate fi coplesitor, selectarea celui potrivit poate fi usurata prin cunoasterea tipurilor de compresoare.

De cate tipuri sunt compresoarele

Compresoarele de aer sunt utilizate pentru o gama larga de sarcini, incepand de la umflarea pneurilor, si pana la folosirea lor in fabrici sau ateliere.

Compresoarele comprimate portabile sunt potrivite pentru o persoana care utilizeaza unelte pneumatice de exemplu, iar Vexio poate reprezenta solutia ideala privind alegerea unui asemenea utilaj. Pentru cei interesati de un asemenea utilaj, un compresor de aer D222/10/30 10bar Stanley HYCT404STN649 profesional poate reprezenta solutia ideala.

Compresorul vertical pe care tocmai l-am amintit, imbina cat se poate de bine avantajele unui compresor cu ulei cu avantajele pe care le are un compresor fara ulei, si este actionat de un nou model de cap de pompare, care face parte din gama FUTURA.

Un asemenea compresor este simplu si usor de manevrat, are o durata de viata indelungata, este mai usor decat alte compresoare similare, are un design inovativ, iar mentenanta sa este usoara.

Compresorul de aer Stanley DV2/400/10/50 cu 2 cilindri, 10 Bar, 50 l, poate reprezenta deasemenea cea mai buna solutie pentru cei care au nevoie de un compresor portabil. Acesta poate fi utilizat in diferite situatii, si cu siguranta va face fata cu brio tuturor cerintelor.

Compresorul de aer HM2024B, 24L, 8Bar poate reprezenta deasemenea o buna solutie pentru cei care isi doresc un compresor portabil, pe care sa il foloseasca in diferite scopuri. Specificatiile tehnice ale acestuia sunt urmatoarele: Tensiune (V) 230 Frecventa (Hz) 50 Putere (kW) 1.5 Debit refulat (l/min) 200 Presiune (bar) 8 Capacitate rezervor (l) 24 Grad protectie IP20 Turatie motor (rpm) 2850 Masa (kg) 23 Dimensiuni (mm) 575 x 255 x 600.

Compresorul de aer fara ulei Stanley DN200/8/6, 8 Bar, 6l, reprezinta o alta recomandare a noastra penru cei care au nevoie de un asemenea utilaj. Specificatiile sale il recomanda pentru utilizarea cu succes in mai multe situatii, asa ca in cele ce urmeaza veti putea descoperi mai multe detalii despre acest compresor.

Tensiune alimentare (V): 230 Putere motor (HP / kW): 1.5 / 1.1 Numar de cilndrii : 1 Turatie grup (rpm): 3400 Capacitate butelie (l): 6 Compresor de aer (fara ulei) Debit de aer aspirat (l/min): 180 Presiune maxima (bar): 8 Capacitate baie ulei (g): FARA ULEI Dimensiuni (mm) : 530 x 210 x 540 Greutate (kg): 8 Putere:1.1 kW / 8 bar

Compresoarele comprimate de aer stationare-simple reprezinta o alta categorie de compresoare. De cele mai multe ori aceste compresoare sunt adesea folosite pentru magazinele din lemn, dar si pentru restaurarile, sunt utilizate pentru intretinerea autovehiculelor, sunt utile pentru intreprinderile mici sau pentru intretinerea instalatiilor.

Compresoarele de aer in doua trepte reprezinta deasemenea o alta categorie de astfel de utilaje, care se gasesc la Vexio, si care sunt recomandate pentru magazinele de autovehicule cu mai multe etaje. Acest tip de compresoare se poate folosi insa si pentru aplicatii industriale.

Compresoarele pneumatice cu suruburi comprimate reprezinta o alta categorie de asemenea utilaje, care se gasesc la Vezio, iar acestea sunt recomandate pentru aplicatiile care necesita volume constante de aer, ceea ce ar necesita un compresor de 100% din timp pentru a tine pasul cu instrumentele necesare pentru lucrare.

Leave a Reply