Containere second hand în dimensiuni variate, de la Euroluc Containers

Variantele constructive pentru spațiile care îndeplinesc scopuri variate reprezentate de containere sunt un interes în creștere pentru români. Le poți adapta după nevoie și ieși mai convenabil când tragi linia la cheltuieli.

Le găsești în diverse variante privind dimensiunile. Lungimea, înălțimea și lățimea o vei găsi exprimată în feet, picioare cum le spun românii. Echivalentul unui feet – prescurtat ft – în metri este de 0.3048m. Un alt concept specific acestora pe care îl vei întâlni este HC, prescurtarea de la High Cube sau Hi Cube și se referă la înălțimea mai mare decât cea standard a containerelor.

Oricare ar fi scopul în care intenționezi să le folosești (că e pentru un spațiu locuibil, de birouri, de depozitare, organizare sau transport), ai nevoie de o firmă care să ți le furnizeze și să ți le transporte la locația dorită.

Un reper pentru români este Euroluc Containers, despre serviciile căruia poți afla mai multe pe pagina euroluccontainers.ro. Modulele le aduce la comandă sau ți le livrează direct din stocul propriu, depinde de tipul de container de care ai nevoie.

Poți folosi containerele modulare care să cuprindă un număr variabil, dotându-le cu facilități diverse (vestiar, duș, wc, lavoar, etc.), în scopuri diverse: birouri pentru organizarea șantierelor, clădiri de birouri, școli, grădinițe, sedii de instituții publice, ateliere de reparații, de lucru, locuințe de vacanță – chiar etajate, motel, hotel cu restaurant, magazine și fast food-uri, locuințe, sedii administrative.

Tipuri de containere pe care le poți cumpăra prin Euroluc Containers

Containerele pe care ți le poate aduce la cerere firma sunt în general tip second hand, de tip maritim. Sunt într-o stare excelentă, nu vin cu rugină, găuri sau sisteme de închidere nefuncționale.

Raportându-te la scopul în care dorești să îl/ le folosești, te poți orienta după:

  • Containere de 20 ft

În metri, dimensiunile lor exterioare sunt de 6,058x 2,438x 2,580 m. Capacitatea maximă de încărcare este de 33,2 tone. Cele interioare sunt de aproximativ 5,87 m lungime, 2,44 m lățime și 2,65 m înălțime.

  • Containere de 30 ft

Prezintă dimensiunile exterioare de 9,12 m lungime, 2,44 m lățime și 2,59 m înălțime. În interior, dimensiunile de care beneficiezi sunt de 8,93 m lungime, 2,33 lățime și 2,65 m înălțime.

  • Containere de 40 ft

La exterior containerele au 12,19 m lungime, 2,44 m lățime și 2,50 m înălțime, respectiv 2,89 m înălțime (dacă optezi pentru un model HC). Dimensiunile interioare sunt de 12 m lungime, 2,33 m lățime și 2,35 m, respectiv 2,65 m înălțime.

  • Containere de 45 ft

Dimensiunile exterioare ale acestora sunt de 13,72 metri lungime, 2,44 m lățime și 2,59 m înălțime. Și acestea sunt disponibile în varianta High Cube, unde înălțimea este de 2,89 m. Acestea vin cu dimensiunile interioare de 13,51 m lungime, 2,33 m lățime, 2,35 m înălțime, respectiv 2,65 m în cazul celor HC.

Acestea din urmă sunt de interes major datorită dimensiunilor mari pe care le prezintă. Prezintă o serie de avantaje de care e bine să fii conștient, pentru a profita pe cât posibil de ele: rezultă în construcții durabile și solide, sunt ușor de modificat și de îmbinat, sunt accesibile, sunt ecologice.

Hint: le poți folosi ca spațiu locuibil, realizând adaptările necesare. În mod normal te scutesc de nevoia de a obține o autorizație de construcție , pentru că acest tip de construcție nu necesită proiect ori autorizație (depinde și de primăria de care aparții).

Contactează specialiștii Euroluc Containers pentru a afla mai multe despre containere, despre prețuri, transportul lor și alte detalii de interes. Acceseaza site-ul https://www.euroluccontainers.ro/ sau contactează departamentul lor de vânzări – 0786.244.551.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum rezolvi diverse probleme aparute la usa sau geamul tau termopan?
Next post Cum se alege incaltamintea copiilor?