Corset modelator pentru o talie de invidiat

Corsetele au devenit un accesoriu dorit si esential pentru toate femeile. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au utilizat corsetul pentru a fi mai suple, chiar cu riscul sanatatii lor. In trecut, corsetele erau fabricate din materiale rigide care nu permiteau o respiratie corecta si o buna functionare a stomacului.

Astazi, daca utilizezi un corset modelator de la Clessidra, corpul tau nu va avea de suferit! Prin purtarea corecta a sa, talia va deveni mai subtire si te vei simti bine oricat timp l-ai purta.

Gama corsetelor pe care Clessidra le pune la dispozitie clientelor sale sunt accesorii de nelipsit si in cazul persoanelor publice din tara noastra. Nu doar vedetele din Romania, ci si toate doamnele si domisoarele care isi doresc o talie de invidiat pot apela cu incredere la aceste corsete. Este disponibila o varietate de culori si modele, cu diferite functii pentru a subtia talia doamnelor.

Desi in trecut corsetele erau daunatoare sanatatii, astazi sunt flexibile si confortabile. Adaptarea lor la noile conditii de viata a adus o imbunatatire a formei lor, permitand tuturor femeilor sa se bucure de o talie de viespe, fara sa aiba probleme de sanatate. Acestea se utilizeaza pe perioada sesiunilor de sport, cand faci curatenie acasa sau chiar cand iesi in oras. Timpul maxim de purtare a acestora pe parcursul unei zile este de 8 ore.

In functie de ceea ce ai nevoie, poti alege un corset modelator de la Clessidra pentru pierderea in greutate sau pentru corectarea pozitiei spatelui. Materialul poate fi din latex sau non latex, speciale pentru fiecare activitate. Gradul lor de compresie este diferit si permite miscarea in voie fara sa fi limitata de purtarea corsetului.

Scopul principal al acestor accesorii este cu siguranta pierderea in greutate. Bineinteles, acest lucru nu poate fi posibil fara o dieta echilibrata si sport. Insa, prin purtarea corsetului pe parcursul zilei, portiile de mancare devin mai mici. Stomacul se comprima in siguranta si nu permite consumarea alimentelor in cantitati mari. Nu vei avea dureri de stomac sau dereglari si in doar cateva luni vei pierde considerabil cativa centimetri in talie.

Transpiratia cu ajutorul careia toxinele sunt eliminate din corp va fi de mare ajutor in procesul de pierdere in greutate. Purtarea corsetului in timp ce faci sport va ajuta la procesul de termogeneza al organismului. Intr-o ora de sport in fiecare zi poti scapa de 3-4 kilograme intr-o singura luna.

Produsele de la Clessidra sunt excelente si pentru persoanele care vor sa isi modifice postura corpului. Cei care petrec mult timp la birou pot dezvolta probleme la nivelul coloanei, din cauza pozitii incorecte a coloanei. Cu ajutorul corsetelor potrivite se elimina tensiunea muschilor si durerile de spate. Gama variata de la Clessidra cuprinde produse ideale pentru pierderea in greutate si modificarea posturii corpului.

Toate mamicile au acum posibilitatea de a reveni la forma initiala a taliei lor. Dupa nastere, corsetele sunt potrivite pentru a reda talia subtire, fara prea multe batai de cap. Alege un corset modelator pentru o talie de invidiat!

Leave a Reply