Creste persiunea apei cu un hidrofor de la Shop Einstal

In orice zona locuiesti, se intampla ca uneori sa ai probleme cu apa. Indiferent daca e presiunea mica sau daca ajunge prea greu apa calda, probleme exista. Totusi, asa cum orice problema are si o rezolvare, exista si la aceste probleme variante care sa va faca viata mai usoara.

In special in gospodariile care dispun de o fantana pot sa opteze pentru un hidrofor. Acesta reprezinta o instalatie care asigura presiunea pentru a permite distributia apei. Acesta are si rolul de a ridica apa la o anumita inaltime, deci poate permite utilizarea apei din fantana la robinetele de afara sau din casa.

Din ce este alcatuit un hidrofor?

Pe site-ul celor de la Shop Einstal se pot gasi toate elementele necesare pentru un hidrofor. Acesta contine doua elemente importante. Primul este electropompa si al doilea este vasul. Ambele sunt importante si indeplinesc anumite roluri.

Electropompa este alcatuita dintr-o pompa si un motor electric, cum reiese si din denumire. Vasul poate fi de mai multe marimi, in functie de necesitatile fiecarei case. Orice alegere trebuie luata in functie de spatiu si de cantitatea de apa necesara, de aceea ar trebui sa te consulti cu un specialist inainte de a face o alegere.

Vasul de hidrofor are si rolul de a economisi curentul electric pentru ca scade numarul de porniri-opriri, dar o si protejeaza de presiunile prea mari care pot afecta pompa. Toate elementele compun un hidrofor, unele fara celelalte nu functioneaza la nivel optim.

Un hidrofor are 10 parti componente care combinate duc la buna functionare si la beneficierea optima al serviciilor aparatului. Manometrul ajuta la indicarea presiunii  apei, dar nu si al aerului.

Presostatul cupleaza sau decupleaza motorul in functie de presiune. Orificiul de aspiratie are rol de conectare intre doua elemente, dar trebuie sa fie exact la masurile corecte pentru o buna functionare.

Corpul si motorul actioneaza pompa, iar busonul de golire este instalat pentru ca iarna apa sa nu inghete in pompa, astfel este eliminata. Ultimele elemente sunt butelia si orificiul de refulare care mentin presiunea in limitele normale.

Elemente care trebuie luate in considerare

Atunci cand alegi un hidrofor trebuie sa stii pentru ce iti trebuie, iar pe Shop Einstal poti vedea fiecare caracterisitica al acestora. Cu cat membrii casei sunt in numar mai mare, cu atat marimea hidroforului ar trebui sa fie mai mare. Hidroforul cu ejector economy jet D spre exemplu dispune de o dubla aspiratie si este disponibil la un pret avantajos.

Poate fi folosit la fantani sau chiar si puturi. Acestea se aleg si in functie de adancimea apei in care este introdus. Acesta functioneaza daca apa are cel putin 9 metri.

Cu o putere de 1100W acesta este potrivit pentru o casa cu mai multi membri, avand si un vas de 24 de litri. Odata cu achizitionarea produsului de pe site acesta vine si cu o garantie de 24 de luni.

Pentru a vizualiza toata gama acceseaza site-ul si pentru alte informatii poti apela la oricare dintre numerele 0766.261.389, 0766.261.392 si  0786.124.777.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gama variata de treninguri de dama
Next post Comenzi.ro – site-ul cu tot ce ai nevoie