Cum alegi rigola cabina dus 50 cm?

In foarte multe locuinte, cabina de dus a fost inlocuita cu un loc special amenajat, menit sa asigure atat spatiu de miscare in baie cat si utilitate prin folosirea lui ca loc de dus si in care rigola cabina dus 50 cm poate sa fie integrata.

Cabinele care nu mai reprezita o alternativa viabila in baile mici si in casele in care proprietarii au un stil de viata extrem de agitat, neputand sa petreaca foarte mult timp in sala de baie.

Cum aleg rigola cabina dus 50 cm?

Amenajarea baii moderne presupune ca spatiul sa fie debarasat de ceea ce inseamna pereti masivi, lucruri mari. Se merge pe ideea de minimal, care sa includa in ea totate facilitatile cat si modernismul si designul placut.

In cazul unei bai, fie de apartament fie de vila, rigola cabina dus 50 cm se incadreaza perfect, asigurand scurgerea apei de dus in conditii perfecte precum si ambianta placuta, urbana, moderna, din sala de baie.

Rigola cabina dus 50 cm se alege dupa masurarea in prealabil a spatiului in care urmeaza sa fie amplasata. Ea poate sa fie un fel de bariera invizibila pentru apa care vrea sa depaseasca limita ei.

Dupa ce s-a masurat distanta si s-a constatat ca este nevoie de o lungime de 50 de centimetri, se alege produsul in functie de criteriile de calitate.

Ce elemente trebuie sa aiba o rigola cabina dus 50 cm?

Astfel, alegem o rigola cabina dus 50 cm care sa aiba materiale de calitate in compozitie precum corpul din otel galvanizat si gratarul din inox. Este foarte indicat sa aiba si sifon cu garda hidraulica antimiros, demontabil si usor de curatat, astfel incat partea de utilitate si intretinere facila sa fie acoperita in totalitate.

Functia antimiros este perfecta pentru orice baie mai ales ca este stiut, prin intermediul sifonului poate sa vina miros de canalizare. In cazul acestei rigole dus 50 cm, nu este cazul sa ne facem probleme din aceasta cauza.

Pentru montaj perfect, este bine sa alegem un model care sa aiba picioruse reglabile, astfel incat, la punerea ei in pardoseala, in cazul in care sunt denivelari la fata locului, sa se poata monta fara probleme. Exista modele care au o membrana hidrofuga si ele sunt cele recomandate.

De asemenea, unele modele au o cheie galvanizata pentru indepartarea cu usurinta a gratarului in vederea curatarii sifonului.

La prima vedere poate sa fie un detaliu nesemnificativ dar, in realitate, este foarte importanta si asigura o mentenanta a rigolei foarte usoara, care scuteste proprietarul de posibilitatea de a se infunda scurgerea sifonului sau de a pregeta sa il curete ( foarte multe accidente de acest fel se intampla din cauza lipsei unor solutii la indemana, facile, care sa ajute proprietarul sa rezolve problema cand a aparut, la primul semn, nu dupa ce ea avanseaza si se mareste).

Ultimul lucru, dar nu cel din urma, de care tinem cont, este designul. Exista pe piata foarte multe modele care pot sa se incadreze armonios in orice tip de baie, sa creeze un tot unitar si care dau un aspect placut, modern si elegant salii de baie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Obtine certificatul constatator semnat de ONRC simplu si rapid cu DoCloud.ro
Next post Cursuri dezvoltare web pentru incepatori si avansati