Cum compui un bilet corect de la A la Z la pariuri sportive?

Atunci cand vorbim despre pariuri sportive, conversatia se invarte automat si un jurul unor sume mari de bani. Acest cerc vicios al pariorilor ascunde strategii bine puse la punct, dar si unele aliante ce ii propulseaza pe reprezentati foarte aproape de castig.

Totusi, de ce compunerea biletelor da atat de multe batai de cap? De ce trebuie sa urmezi anumiti pasi pentru ca biletul tau sa fie considerat corect? Ei bine, raspunsul la aceste doua intrebari reiese intocmai din principiul de baza dupa care s-a conturat acest intreg domeniu de activitate – intuitia si norocul.

Daca esti o persoana cu o intuitie de invidiat, iar norocul te insoteste la orice pas, atunci compunerea corecta a unui bilet este singurul lucru de care mai ai nevoie pentru un castig sigur.

De unde incepi?

In primul rand, trebuie sa decizi din cate meciuri va fi compus biletul tau. El poate fi reprezentat de un meci, doua, trei si asa mai departe, tu alegi unde te opresti.

Atentie! Nu exagera cu numarul lor. Avand in vedere ca la pariuri sportive totul este despre noroc si intuitie, este clar ca nu poti garanta in nicio proportie corectitudinea pronosticului tau. Astfel, alege sa pariezi pe un numar mic de meciuri pentru ca sansele tale de castig sa fie in echilibru perfect. Gasesti astfel de bilete, deja compuse, pe Cota2.ro.

Cum alegi echipele pe care pariezi?

Inainte de a vorbi despre aceasta etapa, vreau sa iti spun ca pentru a te apropia cat mai mult de castig trebuie sa renunti la gradul de favorizare pentru o anumita echipa.

Mai exact, daca echipa ta favorita joaca un o alta echipa, cu siguranta stim pe cine vrei sa alegi. Insa, daca diferentele dintre ele sunt vizibile, ce vei face? Vei alege echipa ta preferata chiar daca aceasta se afla in dezavantaj? Pentru a te clasa aproape de castig nu este indicat sa faci acest lucru.

Astfel, ai in vedere performantele fiecarei echipe inainte de a alege pe care o sustii. Poti incepe cu gradul de pregatire al fiecarui jucator in parte, statusul jucatorilor cheie si chestii ce privesc in mod direct echipa.

Apoi, ai in vedere si prognoza meteo din ziua cea mare dar si tipul gazonului pe care se va desfasura meciul. De exemplu, o echipa ce nu a mai jucat pe respectivul tip de gazon va avea nevoie de un anumit timp de acomodare ce poate atrage odata cu el si infrangerea.

Cotele – cele ce fac alegerea finala

Cotele reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Mai exact, ele iti indica ce echipa are mai multe sanse de a obtine victoria.

Este ideal sa le ai in vedere atunci cand compui biletul. De ce? Pentru ca o cota mai mica, in cazul victoriei echipei pe care ai pariat si careia ii corespunde cota respectiva, iti va aduce un castig mai substantial. In cazul cotelor mari, lucrurile stau total invers.

Ai in vedere ponturi pariuri castigatoare pentru a transforma aceasta activitate placuta intr-o sursa externa de bani. Nu uita de cota2.ro atunci cand ai nevoie de un loc din care sa iti preiei informatiile de inteles, cele ce te ajuta sa compui un bilet corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Agentii imobiliari si internetul – Cum sa cumparati si sa vindeti imobiliare
Next post Bolile la porumbei – aspecte pe care trebuie sa le cunosti