Cum deosebesti o geanta din piele naturala de o geanta din piele sintetica?

Cele mai multe femei care se afla in cautarea gengii perfecte, intentioneaza sa isi cumpere genti din piele naturala. Pe piata se gasesc insa si foarte multe genti din piele sintetica, iar producatorii vin acum cu genti din piele sintetica foarte asemanatoare cu cele din piele naturala, asa ca misiunea femeilor de a deosebi cele doua genti este destul de dificila.

In urmatoarele randuri veti descoperi cateva detalii foarte importante, care va pot ajuta sa faceti diferenta intre o geanta din piele naturala si o geanta din piele sintetica, iar astfel veti face cea mai buna alegere.

VERIFICATI ETICHETA.

Piele reala: Se pare evident, dar uita-te la eticheta. Daca este piele reala, cu mandrie o sa zica asa. Daca vedeti “piele naturala 100%”, atunci cu siguranta geanta este confectionata din piele de calitate superioara.

Puteti de-asemenea sa intalniti pe eticheta faptul ca produsul a fost confectionat din “piele naturala”, ceea ce este de-asemenea bine pentru ca astfel sunteti aproape de a face alegerea cea mai buna buna.

In cazul in care insa vedeti o geanta care vi se pare draguta dar eticheta spune “material artificial”, atunci este clar ca lumina zilei faptul ca aceasta este o geanta din piele sintetica. Daca nu se spune nimic despre material, este de-asemenea foarte probabil ca pielea sa fie sintetica, pentru ca pielea reala ar fi marcata cu mandrie.

De asemenea, verificati eticheta de pret. Toata lumea iubeste gentile si produsele ieftine, dar pielea reala este mult mai scumpa decat pielea sintetica deci daca pretul pare prea bun pentru a fi adevarat, atunci cel mai probabil geanta este din piele sintetica.

STUDIATI MATERIALUL CU ATENTIE

Piele naturala: Este foarte importanta sa va uitati la suprafata pielii. Piele naturala este un material natural realizat din piele animala reala. Structura suprafetei sale nu va fi complet uniforma si va include pete si imperfectiuni, insa este important de mentionat faptul ca toate aceste imperfectiuni sunt un semn bun in piele.

In ceea ce priveste suprafata de piele sintetica, mentionam faptul ca aceasta este uniforma. Un tipar obisnuit si uniform de textura este un semn ca este o piesa construita de masina.

ATINGETI MATERIALUL

Piele naturala: Retineti din nou, pielea reala este un material natural. Deci, atunci cand rulati degetele peste ea, nu se simte perfect neted. Apasati degetul in piele si observati cum suprafata se va intinde si se va ridica putin, exact ca pielea.

Cand iti rupi degetele peste pielea falsa, se simte rece si nefiresc. De asemenea, atunci cand va apasati degetul in suprafata, acesta nu actioneaza ca pielea. Mai degraba decat sa se intinda sau sa se increteasca, materialul sintetic pur si simplu se apasa sub deget, pastrand inca forma sa.

MIROS

Piele naturala: Daca ati mirosit piele naturala inainte, stiti ca are un miros distinct “piezos”. Geanta din piele naturala are un miros natural, organic, care nu poate fi fabricat cu exactitate.

Nu exista o metoda sigura de a falsifica mirosul de piele reala. In ceea ce priveste pielea sintetica, precizam faptul ca acest material miroase ca plasticul. Daca mirosi o geanta si simti un miros chimic, plastic, atunci cu siguranta accesoriul este confectionat din piele artificiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Fii diferit cu o husa inedita pentru telefon
Next post Angajari videochat BeYou Studio – sfaturi despre comunicare