Cum depistam un bun importator de haine?

Nu de putine ori se intampla sa fim nemultumiti de serviciile oferite si totusi sa continuam colaborarea respectiva. Insa cand vine vorba de sectorul vanzari nu trebuie sa existe compromisuri. Mai ales cand ne referim la segmentul de magazine de haine. Clientii nemultumiti de produsele vandute determina in timp o slaba functionare a magazinului. Poate ca tocmai acesta este elementul cheie pentru ca „treaba sa mearga” –  ceea ce vindem, ceea ce oferim celor care ne calca pragul.

Si totusi, cum putem descoperi un importator de haine bun? Care sunt sansele ca asteptarile si pretentiile sa ne fie satisfacute pe parcursul colaborarii? Nu este gresit sa ne orientam in functie de recomandarile altora. Nici sa ne documentam de pe pagina lor de internet nu este deloc o optiune rea. Insa, din pacate, nu exista o reteta clara care sa ne conduca catre un furnizor profi de haine. Exista doar elemente care pot indica ca am gasit ce isi doresc toti detinatorii de magazine second hand: servicii de top si haine de calitate.

  1. O gama variata de sortimente de imbracaminte second hand

Acest aspect este un reper foarte important atunci cand trebuie sa facem alegerea. Un magazin second hand trebuie sa satisfaca toate nevoile si preferintele, atat ale copiilor cat si cele ale adultilor.

Un depozit de haine en gros bine aprovizionat, cum ar fi mileniumshopping.ro are inclusiv articole pentru casa, lenjerie de pat, fete de masa, perdele, draperii si prosoape. Nevoile unei familii se extind si la jucariile pentru copii care sunt de nelipsit intr-un camin. Unii clienti cauta exclusiv accesorizare, de la genti, curele pana la pantofi, datorita raportului pret-calitate optim pe care il au de regula asemenea produse.

Acesta ar trebui sa fie un real stimul pentru detinatorii magazinelor second hand sa caute diversitate. Desigur ca varietatea trebuie sa vina sub diverse forme, in sensul sa imbrace toate stilurile, de la sport la elegant.

  1. Haine de calitate

Cand ne referim la calitate, aducem automat in discutie 2 aspecte. Primul face referire la aspectul hainelor, cat sunt de uzate, conditiile in care au fost depozitate si transportate.

Cel de-al doilea aspect implica brandurile comercializate precum si tarile din care sunt importate hainele. Spre exemplu, Anglia, Suedia, Olanda, Germania si Danemarca sunt tari cu un nivel de trai dezvoltat, implicit si forta de productie are standarde mai inalte.

  1. Posibilitatea de a face comanda online

Aceasta optiune este moderna, fiind imbratisata in special de proprietarii care au un lant de magazine si dispun de un timp limitat. De asemenea, si cei care au inteles eficienta acestei metode s-au adaptat cu promptitudine si entuziasm.

Este simplu, se vizualizeaza lista de preturi, se aleg produsele si cantitatea dorita, iar apoi se lanseaza comanda. De regula, se suna pentru confirmare. iar produsele solicitate sunt livrate la magazinul tau la data stabilita.

  1. Experienta pe piata de profil

Asta este o demonstratie clara a faptului ca exista multumire din partea colaboratorilor. In acest sens, Milenium Shopping are o experienta de peste 10 ani in sortarea, ambalarea si vanzarea hainelor second hand la kilogram. Situatiile parcurse de-a lungul anilor i-au determinat sa isi ridice nivelul de pretentii si sa nu faca niciun compromis in privinta serviciilor oferite.

Desigur ca si preturile au o anumita relevanta pentru comercianti, insa nu trebuie indreptata privirea exclusiv catre acest aspect. Toate elementele trebuie analizate, puse in balanta, cantarite, iar la final luata decizia. In orice caz, deviza tuturor ar trebui sa fie „Calitate, nu cantitate”.

Leave a Reply