Cum poti profita de pariuri bonus fara depunere

Cazinourile online reprezinta locul tuturor posibilitatilor. Cu doar cativa lei, aici poti da lovitura la pariuri in doar cateva secunde, fara prea mult efort din partea ta. Acest lucru este valabil atat la pariuri sportive, cat mai ales la jocurile de tip casino.

Aici, jucatori de toate categoriile, de la cei experimentati pana la cei incepatori, isi pot incerca norocul la o runda de jocuri slot sau la o sesiune de ruleta. Iar daca nici acestea nu iti inspira prea mare incredere, poti apela la jocurile clasice de tip loto sau bingo.

Totul este sa dispui de ceva bani in cont, iar lucrurile vor decurge mai mult decat simplu pentru tine. Sunt insa si situatii in care lipsa banilor nu trebuie sa constituie un impediment pentru a plasa un pariu inspirat. Acestea sunt pariurile bonus fără depunere, pe care doar cazinourile online ti le pot oferi.

Vaneaza rundele gratuite

Una dintre primele modalitati prin care poti beneficia de pariuri bonus fara depunere este in cadrul rundelor gratuite. Acestea fac deja parte din portofoliul celor mai multe dintre cazinourile online de astazi, fiind oferite in cadrul pachetelor promotionale oferite de acestea.

De obicei, rundele gratuite sunt disponibile la pachet cu sume de bani sau cu diverse alte bonificatii, in semn de apreciere pentru jucatorii inregistrati.

Pe de alta parte, rundele gratuite iti permit sa exersezi strategiile tale de joc, ca si cum ai juca pe bani reali, acestea fiind acordate de obicei jucatorilor care au efectuat deja depuneri in conturile de rulaj. Nu in ultimul rand, rundele gratuite pot fi acordate chiar in timpul jocului si nu neaparat in cadrul unor pachete de bonusare.

Urmareste bonusurile de inregistrare

Unul dintre cele mai iubite bonusuri oferite de cazinouri si de casele de pariuri este cel pentru inregistrare. Acesta se acorda in momentul inregistrarii pe site, dupa parcurgerea tuturor etapelor necesare acestei proceduri.

Numite si bonusuri de bun venit, bonusurile de inregistrare se acorda sub forma unor bani virati in contul tau de jucator, in cuantum de pana la doua sau trei mii de lei.

Cat priveste suma minima, aceasta se rdica la cateva sute de lei, suficient insa pentru a putea exersa in vie jocurile si strategiile tale favorite la ruleta, BlackJack sau jocuri slot. Mai trebuie precizat insa ca bonusurile de inregistrare nu pot fi folosite decat in scopul parierii pe site.

De asemenea, banii folositi sau acordati in cadrul acestora nu pot fi retrasi sau transferati. Acest lucru se poate face, dar dupa ce ai realizat un rulaj pe contul de jucator mai mare de cateva ori decat suma acordata drept bonus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cat de util poate fi un hidrofor atat in uzul caznic, cat si in cazul irigatiilor
Next post Tratamente pentru par Gerocossen – hrana pentru podoaba capilara