Cum recunoastem  cele mai competitive hoverboard-uri

Odata cu venirea primaverii, parcurile incep sa fie populate de biciclisti, posesori de trotinete sau de triciclete electrice. De cativa ani insa, in peisaj au inceput sa apara si posesorii de hoverboard-uri. Sunt priviti oarecum ca niste mici ciudati, cata vreme folosesc o placa aparent pentru copii, dar care foloseste niste tehnologii de ultima ora.

Astfel, trebuie mentionat faptul ca avem de-a face cu niste mijloace de locomotie mai mult decat inteligente, care au in dotarea lor o serie de functiuni pentru care posesorii de masini ar fi invidiosi. Dispozitivul nu te apara de ploaie, dar iti ofera in schimb posibilitatea de miscare in aer liber, prin parc sau chiar pe trotuar, spre locul de munca ori spre facultate.

Din acest punct de vedere, putem considera purtatorii de hoverboard-uri drept unii dintre cei mai fericiti posesori de mijloace de locomotie, care au posibilitatea plimbarii de la inaltime, aproape ca mersul pe jos, dar fara a depune efort sau a transpira in drum spre locul de munca sau spre cursuri.

Cum alegem insa cele mai bune hoverboard-uri si sum putem fi siguri ca in alegerea lor nu dam gres, atunci cand dorim maximum de eficienta? Iata, in continuare, cateva criterii de care ar trebui sa tinem cont atunci cand pornim in achizitia de hoverboard-uri.

Viteza de deplasare

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa il stim despre hoverboard-uri este viteza de deplasare a acestora. In mare, aceasta depinde si de dimensiunile rotilor. Cele mai mici, au dimensiuni intre 6 si 8 inch, dar pot ajunge si la 10 sau 12 inch. Desi in principiu sunt destinate copiilor, hoverboard-urile pot fi folosite si de catre adulti, daca tinem cont ca acestea suporta greutati de pana la 120 de kilograme.

Cu toate acestea, utilizatorii experimentati spun ca greutatea optima pentru plimbarea pe un hoverboard este de pana in 80 de kg. Practic, in functie de greutatea utilizatorului si tipul de teren, depinde si viteza de deplasare. In principiu, un hoverboard are o viteza medie de deplasare de 15-18 km pe ora, dar poate ajunge si pana la 25 km pe ora, in cazul celor de dimensiuni mai mari.

Daca utilizatorul va avea o greutate mai mare insa, in mod sigur si viteza de deplasare va scadea, dat fiind efortul pe care dispozitivul trebuie sa il depuna. De asemenea, in cazul in care avem de a face cu un teren mai accidentat sau in panta, dispozitivul se va misca ceva mai greu.

Autonomie de miscare

Autonomia de miscare este un alt criteriu de care trebuie sa tinem seama in achizitia unui hoverboard. Aceasta este data de obicei de puterea baterei. Aceasta asigura o autonomie de circa 15-18 km, dar acest criteriu este oarecum subiectiv, in conditiile in care difera gretatea utilizatorului si terenul pe care acesta ruleaza. In principiu, cu folosire moderata, cu pauze aferente unui program normal de munca si de odihna, un hoverboard poate sta incarcat si o zi intreaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cele mai bune afaceri auto, prin licitatii de autovehicule
Next post Cum te poate ajuta un psiholog pentru terapie copii