Cum returnati o rochie versatila ieftina?

Daca ati cumparat dintre rochii versatile ieftine, dar ati probat rochia la livrare, nu are marimea potrivita, doriti sa o returnati.

Cum procedati? Exista termeni si conditii pe care trebuie le cititi cu atentie si sa le respectati, si anume: produsele returnate trebuie sa fie in primul rand nefolosite, sa aiba etichetele originale, factura si ambalajul lor, in caz contrar rochia respectiva este refuzata la retur.

Nu se primesc colete ramburs, ci produsul se returneaza cu o firma de curierat rapid, iar taxa de returnare va fi achitata de client. Termenul de retur este de maxim paisprezece zile calendaristice de la ziua in care a fost primit de client, iar rambursarea contravalorii produsului trebuie efectuata in maxim sapte zile lucratoare de la retur prin transfer bancar.

Returul se va notifica pe adresa de e-mail, unde clientul va specifica numele sau, numarul de telefon, produsul returnat si contul IBAN. Clientul trebuie sa fie de acord cu furnizarea informatiilor corecte, actuale si complete, daca aceasta obligatie nu este respectata, site-ul va bloca accesul pe o anumita perioada fara notificare prealabila la utilizarea serviciului.

Aproape toate clientele care doresc sa cumpere online, isi pun problema daca au ales o marime corespunzatoare, pentru ca nu pot proba rochia respectiva. De aceea, este foarte important sa exista si acest serviciu de retur, foarte bine pus la punct, prin care sa se poata face returul din aceasta cauza, si apoi sa se inlocuiasca cu marimea potrivita.

Daca returul unei rochii se face din alte motive, atunci se vor rambursa banii achitati in contul persoanei respective. Spre deosebire de un magazin obisnuit, unde legea permite posibilitatea de returnare doar pentru defect, exista si magazine care totusi permit clientilor sa schimbe produsele pentru a fi inlocuite intr-un anumit interval de timp. Si clientii trebuie sa verifice cu atentie politica de returnare a produselor.

Asadar, rochiile ieftine pe care unele cliente le considera necorespunzatoare, pot fi returnate imediat, doar dupa o singura proba, nu dupa ce au fost purtate. Politica magazinelor online este categorica in aceasta privinta. Nu se pot returna rochii care au fost purtate si s-au degradat.

Niciun fel de magazin, nu doar online, unde se poate spune ca rochiile neprobate pot fi inlocuite cu unele de marimea corespunzatoare, nu poate sa ofere o astfel de returnare care sa fie atat de avantajoasa doar pentru client, adica sa i se ofere clientului suma pe o rochie care a fost purtata.

In consecinta, termenii si conditiile de returnare trebuie sa fie foarte bine intelesi de catre client, pentru ca sa beneficieze de acestea in mod normal si in avantajul sau, sa nu se considere cumva nedreptatit, dar sa isi dea seama si de raspunderea magazinelor online pentru produsele oferite astfel, care trebuie sa isi pastreze calitatea.

Rochiile versatile ieftine se afla in categoria produselor pentru care se pot face retururi respectand termenii si conditiile site-ului respectiv, fie se vor rambursa banii, fie va fi inocuita cu o rochie care are o masura corespunzatoare, sau un alt model, daca se doreste acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum se promoveaza eficient o afacere?
Next post Tipuri de biciclete electrice