Cum sa ai parte de un masaj profesionist direct la tine acasa

Avand in vedere cat de pretios este timpul pentru fiecare, nu iti permiti mereu sa te deplasezi la un salon de masaj pentru o clipa de relaxare. Sa nu mai spunem ca ai nevoie de programare ce, cateodata este stabilita abia peste cateva zile, la pachet cu o ora anume ce poate nu tot timpul se pliaza pe programul tau.

E incomod sa nu poti avea parte de o sedinta de masaj chiar in momentul in care ai cea mai mare nevoie. Insa, exista o rezolvare pentru acest lucru si anume fotolii de masaj profesionale. De ce sa pierzi timpul la salon cand poti avea parte de un masaj profesionist ori de cate ori iti doresti, la tine acasa?

Ce avantaje au pentru tine fotoliile de masaj?

Fotoliile de masaj, precum cele de la Masatto, au numeroase avantaje. Un prim avantaj ar fi acela ca achizitionand un astfel de fotoliu faci o investitie ce va dura. Nu vei mai fi nevoit/a sa platesti pentru fiecare sedinta de masaj cum faci la saloanele aferente – aloci o singura suma de bani doar pentru achizitie, iar apoi te poti bucura non-stop de fotoliu.

In aceeasi ordine de idei, fotoliile de masaj au incorporate numeroase functii ce pot actiona simultan. Te vei simti mult mai bine ca atunci cand esti masat doar de doua maini, oricat de dibace ar fi ele. Trebuie sa stii ca poti regla toate aceste functii, dar si pozitia in care stai in fotoliu – nu trebuie sa stai neaparat in aceeasi pozitie cum este cazul la saloanele de pe acest profil.

Daca accesezi https://masatto.ro cu siguranta vei observa ca ai de unde alege – fotolii de masaj cu functii de ultima generatie incorporate si design placut. Vreau sa iti aduc in vedere faptul ca si Liviu Varciu a incercat fotoliul de masaj POLARIS de la Masatto. De ce sa nu te simti si tu ca o vedeta ori de cate ori doresti?

Sa vorbim putin despre acest fotoliu, POLARIS, pe care Liviu Varciu l-a incercat. In primul rand, acesta are sistem patentat de masaj 3D cu 6 role de masaj – ca si cum te-ar masa 6 maini profesioniste in acelasi timp. Sistemul de incalzire cu role ceramice iti va detensiona muschii si va spori secretia de dopamina – responsabila pentru starea ta de spirit.

Poti controla fotoliul extrem de usor – prin Bluetooth cu aplicatie pentru smartphone sau tableta. Picioarele tale nu vor fi neglijate pentru ca fotoliul de masaj POLARIS dispune de cel mai complex masaj pentru picioare.

Nu te vei mai confrunta cu efectele inaintarii in varsta, epuizarii psihice si nici cu dureri de spate si crampe musculare. Dupa cum am mentionat anterior, ori de cate ori iti doresti, te poti bucura de un masaj profesionist la tine acasa pe ce interval de timp iti doresti.

La Masatto gasesti si alte fotolii de masaj inteligente cu functii diverse. Sustine-ti corpul mereu tanar oferindu-i zilnic doza de relaxare de care are nevoie – alege fotoliile de masaj de la Masatto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Golf III – o masina batrana, dar inca functionala
Next post 4 beneficii ale sistemelor de incalzire centralizata