Cum sa curatati carcasele de telefon?

Va luati telefonul mobil peste tot – acasa, la birou, in masina, in parc si chiar in baie. Asta inseamna ca in timp telefonul se poate murdari destul de rau. De fapt, cercetarile au aratat ca aproximativ 18% din telefoanele mobile au materii fecale pe ele si ca fiecare poate avea pana la 25 000 de germeni care plutesc la suprafata.

Va sperie acest lucru? Aceste statistici arata de ce este o idee buna sa va curatati periodic telefonul mobil si carcasa. Dar desigur nu le veti arunca in chiuveta asa cum faceti cu alte obiecte de uz casnic. Trebuie sa manipulati aceste dispozitive electronice cu mare atentie pentru ca se pot defecta foarte usor.

Cum sa curatati o carcasa de telefon din plastic dur de la Huse Cool?

Inainte de a incepe sa curatati carcasa din plastic, scoateti telefonul mobil si lasati-l deoparte, in siguranta. E posibil sa observati ca intre telefon si carcasa s-a adunat mizerie. Prin urmare este important sa curatat atat interiorul cat si exteriorul carcasei.

Cautati o carpa curata din bumbac sau microfibra si umeziti-o foarte putin. Foarte putin inseamna ca nu trebuie sa se scurga apa din ea. Stoarceti-o bine. Adaugati o picatura de sapun pe carpa (pentru indepartarea uleiurilor si grasimii) si stergeti carcasa. Zonele mai murdare pot fi curatate cu degetul sau cu unghia, desi trebuie sa fiti atent sa nu zgariati etansarile din silcon sau din alte parti ale carcasei.

Dupa ce ati terminat de curatat carcasa, stergeti-o cui o carpa curata si umeda. Acest lucru va elimina orice rest de sapun. Puteti sa uscati carcasa cu un prosop curat sau pur si simplu lasati-o asa la aer.

Daca suneti ingrijorat cu privire la germeni, puteti sa curatati carcasa telefonului cu un disc de bumbac inmuiat foarte putin in alcool izopropilic. Bilele sau discul de bumbac trebuie stoarse foarte bien pentru ca alcoolul sa nu picure pe carcasa.

In cazul inc are telefonul dumneavoastra este accesorizat cu pietre, perle sau alte elemente, puteti folosi o bila de bumbac umeda pentru spatiile stramte. Nu frecati atat de tare incat sa cada elementele decorative.

Cum sa curarati o carcasa de telefon din silicon sau plastic moale?

Carcasele din silicon sunt reunoscute pentru ca atrag cu usurinta praful si murdaria din buzunare. S-ar putea sa fie nevoie sa curatati mai des o carcasa din silicon decat din plastic dur.

Instructiunile de curatare sunt aproape la fel ca cele descrise mai sus. Diferenta majora este ca daca aveti o carcasa de silicon fara accesorii puteti sa incercati sa o puneti in masina de spalat vase (in sertarul de deasupra).

Chiar si asa exista riscul ca ea sa se deterioreze sau sa se rupa din cauza miscarilor masinii sau din cauza orificiului de incalzire (caz in care toata casa o sa miroasa foarte urat). Masina de spalat vase face minuni pentru carcasele din silicon foarte murdare.

Curatarea carcaselor hibride sau robuste

Aceste huse huawei au mai multe straturi de protectie. Majoritatea vin cu trei sau patru straturi de protectie si sunt o combinatie dintre plastic dur si moale. Urmati instructiunile pentru curatarea carcaselor din plastic dur. Nu le puneti in masina de spalat vase sub nicio forma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cum se controleaza traficul intr-o parcare?
Next post Ce lazi de plastic sunt populare?