Cum se controleaza traficul intr-o parcare?

Cu siguranta proprietarii firmelor nu isi doresc ca in parcarea firmei pe care o detin sa aiba acces toate autoturismele, astfel ca apeleaza la diferite solutii cu scopul de a controla traficul din parcare.

Una dintre cele mai bune astfel de solutii este reprezentata fara doar si poate de aceleĀ bariere parcare, iar in continuare vom discuta putin despre barierele de acces.

Ei bine, barierele auto sunt acele dispozitive care sunt capabile sa functioneze, si care trebuie sa functioneze fara probleme in conditiile unui stress constant, de 24 de ore din 24, si 7 zile din 7 pe saptamana.

Barierele automate au rolul de a permite sau de a restrictiona accesul autoturismelor intr-o parcare, asa ca traficul dintr-o parcare poate sa fie simplu si eficient controlat prin intermediul unei astfel de bariere de acces.

Trebuie mentionat insa faptul ca bariera trebuie sa fie mai tot timpul functionala, pentru ca in caz contrar, se va ajunge la blocarea clientilor in incinta, sau la imposibilitatea acestora de a intra sau de a iesi din respectiva incinta sau parcare.

Tocmai acesta este si motivul principal datorita caruia, cei care au de gand sa isi protejeze parcarile, si sa apeleze la bariere auto, trebuie sa apeleze la cele mai bune bariere de pe piata, care vin de la cei mai renumiti producatori.

Un producator de top din aceasta industrie, cu siguranta le va pune clientilor la dispozitie bariere cu trafic intens, care au si viteza ajustabila, iar standardul de rabilitate este mai mare decat media pietei, iar barierele se mai remarca si datorita faptului ca sunt robuste si fiabile, astfel ca ofera o functionalitate pe termen lung. Motorul barierelor ar trebui sa fie fara lubrifiere, si ar trebui deasemenea sa nu necesite mentenanta.

Este important de mentionat faptul ca in conditiile in care o bariera de acces are rolul de a delimita o proprietate, atunci pilonii retractabili au rolul de a restrictiona accesul in adevaratul sens al cuvantului, iar acestia vor fi supusi unui mare stress de functionare continua.

Pilonii vor trebui sa raspunda tuturor cerintelor de fiabilitate, de calitate si de robustete. Ei bine, acesti piloni pot sa fie cu actionare manuala, dar pot sa fie si electromecanici, cu gaz, sau piloni hidraulici care utilizeaza o sarcina grea.

Mai este iarasi important de mentionat faptul ca accesul intr-o anumita parcare folosind cartel de proximitate poate sa fie destul de greu, si sa implice un proces destul de greu si de neplacut, pentru ca trebuie ca masina sa fie oprita, trebuie apoi scoasa cartela pe geamul masinii si scanata.

Cu siguranta un astfel de sistem nu este recomandat pentru parcarile care au acces la un drum national de exemplu, pentru ca se pot forma coloane de masini care pot sa incurce traficul.

Este foarte important de mentionat faptul ca toate aceste probleme pot sa fie evitate cu ajutorul tehnologiei de acces de la distanta, cu TAG, asa ca prin intermediul unui astfel de sistem, totul este si mai simplu si mai eficient si mai rapid.

Leave a Reply