Curatarea mucegaiului cu Bochemit de la Deposib.ro – avantaje pentru utilizatori

Produsele antimucegai sunt o necesitate absoluta cand vine vorba despre lemnul afectat de acesta. Interesul este de a beneficia de o solutie cu efect imediat, vizibil. In acest sens producatorii specializati pe aceasta nisa propun tot felul de produse care promit rezultate, insa acestea difera de la un caz la altul, de la un producator la altul.

Conteaza calitatea acestora, compozitia, modul in care sunt aplicate, dar si alte detalii. Un produs care s-a facut remarcat pe piata de profil este Bochemit Antimucegai si se regaseste si in portofoliul magazinului online Deposib.ro, deci accesibil celor care au nevoie de o solutie rapida si eficienta pentru o astfel de problema.

Bochemit – solutie antimucegai de la Deposib.ro pentru efecte vizibile

Cand vine vorba despre mucegai, acesta trebuie eliminat complet pentru a nu favoriza iar raspandirea sa. Te poti orienta dupa solutie antimucegai Bochemit de la Deposib.ro pentru a beneficia nu doar de o aplicare usoara a substantei, dar si de alte avantaje remarcabile.

Este un preparat lichid ce permite aplicarea eficienta pe toate suprafetele, inclusiv in locurile mai greu accesibile.

  • Prezinta actiune dezinfectanta si antibacteriana, efectele sale fiind imediat vizibile, deci cu rezultate garantate.
  • Are actiune asupra mucegaiului, dar si a fungilor fibrosi miscroscopici, a ciupercilor, lichenilor, algelor, precum si a levurilor din gospodarie.
  • Favorizeaza o restaurare rapida si facila a aspectului lemnului, precum si a diverselor elemente lemnoase innegrite.
  • Poate fi aplicat atat pe mucegaiul de pe tencuieli si pereti, cat si pe cel de pe granit, marmura, piatra, silicon, sticla, lemn, email intact, gresie ori ceramica.

Specialistii Deposib.ro recomanda utilizarea acestei solutii antimucegai intrucat imbina cu succes proprietatile dezinfecante cu cele antibacteriene, dar si pentru ca a fost testat sigur raportat la standardele tehnice Europene si beneficiaza de garantia calitatii.

In ce situatii poate fi aplicat produsul antimucegai Bochemit?

Ai in vedere acesta sugestie atunci cand intampini mucegai pe suprafete precum peretii, dar si gresia, in jurul chiuvetelor, a cazilor de baie, pe lemn de asemenea. Beneficiaza toate acestea atat de eliminarea eficienta a mucegaiului, precum si de efectele bactericide si fungicide ale produsului.

Aplicarea tehnologica a produsului Bochemit Antimucegai

Produsul sub forma de spray necesita impingerea manetei de siguranta sub baza duzei si rotirea acesteia in pozitia de pulverizare. Este necesar a pastra o distanta de 10 – 15 cm fata de suprafata afectata. Dupa o perioada de pana in 20 minute, necesara pentru ca substanta sa actioneze, efectele sunt deja vizibile.

Este ideal sa nu intervii mecanic asupra mucegaiului – prin frecarea suprafetei afectate – pentru ca exista riscul sa raspandesti din sporii periculosi ai acestuia. Acolo unde vorbim despre o afectare serioasa a suprafetei, este ideal sa ai in vedere repetarea operatiunii.

Mucegaiul, respectiv sporii bacteriei pot avea efecte serioase asupra sanatatii in cazul unei expuneri, motiv pentru care este bine sa te documentezi legat de masurile de prim ajutor pe care ar trebui sa le oferi. Specialistii Deposib.ro iti stau la dispozitie atat cu produsul Bochemit Antimucegai, cat si cu alte informatii utile cu privire la acesta si efectele sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Care sunt cele mai fascinante locuri din Egipt?
Next post Reguli de baza pentru o vacanta sigura