De ce este greu sa mergi la intalniri atunci cand ai catel

o-frumusete-de-catelIntalnirile romantice iau o intorsatura cu totul diferita atunci cand ai un animal de companie iubit. Si lupta este reala.
Iata de ce:

1. Cum va primi animalul meu animalele de companie ale persoanei iubite?
Animalele, ca si oamenii, tind sa aiba personalitati proprii. Nu exista garantii ca micul tau catel va primi cu labele deschise catelul partenerul, iar daca acesta are o pisica, lucrurile pot devia si mai repede.

2. Peste tot este par de animale … unde va sta partenerul meu?
Daca animalului tau ii place sa se intinda peste mobila ta, este o preocupare legitima sa te intrebi unde va sta iubitul atunci cand te viziteaza.

3. Animalele de companie pot fi un pic posesive
Animalele de companie pot deveni geloase daca cineva nou iti ofera atentie, ceea ce poate duce la unele pozitionari destul de spectaculoase, ca sa nu spunem jenante, ale corpului prietenului tau cu blana.

4. S-ar putea sa fie nevoie sa pleci imediat
Daca ai un caine, atunci stii ca nu-l poti lasa singur in casa ore in sir. Daca ai intalnire imediat dupa ce termini serviciul, nu poti merge direct de la locul de munca, deoarece cainele tau are si el nevoile lui si trebuie sa-l plimbi si sa-i dai sa manance. Acesta poate fi si motivul scurtarii subite a unei nopti romantice.

5. Uneori, animalele de companie pot distruge momentele romantice
Este intotdeauna tulburator, cel putin, ca lucrurile sa se infierbante atunci cand esti impreuna cu persoana iubita si sa realizezi dintr-o data ca esti supravegheat. Unde mai pui ca unele animale de companie si-ar putea dori chiar sa obtina si putina actiune. Cui ii place asta?

6. Ce se intampla daca partenerul meu nu va iubi catelul la fel de mult?
Legatura omului cu animalele de companie poate fi destul de stransa, dar, daca partenerul nu are un animal de companie al lui, o astfel de iubire poate parea excentrica. Ceea ce nu este deloc un lucru pozitiv, pentru ca si animalele de companie au nevoie de dragostea noastra, de asemenea.

7. Weekend-urile spontane dispar pur si simplu din ecuatie
Pisicile sunt destul de auto suficiente, dar chiar si animalul cel mai rece va avea nevoie de ceva de lucru si pregatire inainte de a putea evada intr-un week-end romantic cu persoana iubita.

Avand in vedere toate cele de mai sus, daca ai gasit pe cineva care se iti accepta toate capriciile tale, dar mai ales ale animalului de companie, este posibil sa fi gasit persoana perfecta. Nu-l lasa sa-ti scape!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Joburile tech ale viitorului
Next post Carti de vizita pentru micii afaceristi