Echipamente sanitare care completeaza confortul casei tale

De multe ori, din cauza timpului sau a costurilor mari, ajungem sa facem compromisuri in ceea ce priveste confortul si siguranta casei noastre. Asa se explica faptul ca, desi am ales o centrala termica sau un boiler scump, nu acordam aceeasi atentie si instalatiilor termice sau de transport al apei calde menajere.

De asemenea, un alt punct de luat in calcul il reprezinta sistemele de scurgere si obiectele sanitare pe care le alegem. Acestea sunt la indemana noastra, daca stim unde anume sa le cautam.

Iar majoritatea pieselor si componentelor de instalatii de care avem nevoie le gasim pe site-uri specializate precum shop einstal. Aici, vom gasi o gama larga de produse, la preturi competitive, astfel incat sa nu cautam in mai multe locuri atunci cand avem de construit sau de renovat o locuinta.

Sifoane de pardoseala

Unul dintre lucrurile la care putini acorda atentie este sifonul de pardoseala. Acesta asigura practic scurgerea apei din chiuvete si cazi in instalatia de canalizare, oferind totodata un circuit optim al circulatiei apei in locuinta.

Sunt insa numeroase cazurile cand o functionare defectuoasa ori deversarea a diverse solutii si substante in instalatiile noastre sanitare sa conduca la infundarea sifoanelor de pardoseala.

Astfel, ne putem trezi ca apa revarsa inapoi in incapere, in loc sa isi urmeze cursul firesc. Iar in cazul in care suntem feriti de inundatii, ne putem trezi cu mirosuri insuportabile in baie, a caror provenienta nu o descoperim pana nu desfacem sifonul.

Acesta este motivul pentru care alegerea unui sifon de pardoseala adecvat, ne poate scuti de multe probleme ce tin de functionarea defectuoasa a instalatiilor noastre sanitare.

Scurgeri pentru cazi si chiuvete

La fel, o atentie sporita trebuie sa acordam racordurilor si scurgerilor pentru cazi si chiuvete. Invazia produselor de provenienta si calitate discutabile face sa multe dintre aceste piese de instalatii sa ridice probleme in functionare, astfel incat prezenta instalatorului este necesara din ce in ce mai des, uneori si o data la cateva luni. Vezi aici pachete profesionale: https://www.shop-einstal.ro/pachete.

Si in acest caz, alegerea unor materiale de calitate reprezinta o garantie in plus a unei functionari ireprosabile si de durata. Prin urmare, un cap de sifon din inox, cu siguranta iti va oferi mai multa siguranta decat unul din otel cromat simplu, chiar daca acesta din urma poate avea un aspect mai aratos.

Cada sau cabina de dus?

Nu in ultimul rand, pe shop-einstal.ro gasesti o gama larga de cazi si cabine de dus, dar, ce este mai important, ai la dispozitie si racordurile si instalatiile necesare, pentru o montare usoara.

Leave a Reply