Faci alegeri smart si alegeri sanatoase cu vasele emailate de la Noi.ro

Chiar daca industria Horeca a fost puternic afectata in ultima perioada de pandemie, operatorii economici au cautat in permanenta solutii pentru a nu ajunge in pragul falimentului. Unii au integrat serviciile de delivery, altii au inceput sa renoveze locatiile, iar altii au schimbat stilul si tema.

Pandemia insa nu a oprit pe cei care si-au dorit propria afacere in aceasta industrie sa deschida un local si sa se adapteze vremurilor actuale. Si pentru ca ne place sa ne intoarcem la origini, am inceput sa apreciem din ce in ce mai mult conceptul industrial pe care antreprenorii il adopta in restaurante, acele produse urban style menite parca sa ne duca cu gandul la bunicii si strabunicii nostri.

Optam sa mancam in astfel de restaurante, nu doar pentru mancarea gustoasa, cat si pentru felul in care sunt aduse la masa, ce vesele se folosesc, ce muzica se asculta in acea locatie. Toate acestea ne aduc un vibe bun, o stare de spirit pozitiva, o relaxare cat mai placuta.

Faci alegeri smart si alegeri sanatoase cu vasele emailate de la Noi.ro

Daca esti pe punctul de a deveni un antreprenor si vrei sa iti deschizi o locatie sau poate ca vrei sa schimbi stilul pe care l-ai abordat pana acum, poti opta pentru vasele emailate de la noi.ro. Acestea au un design clasic, dar in tendinte, potrivite pentru locatiile care adopta stilul industrial. Este important ca toate produsele sa fie de calitate, pentru ca in acest domeniu, detaliile sunt cele care fac diferenta, iar oamenii pun accent pe aceste aspecte.

Vesela emailata este confectionata din otel, fiind foarte practica, dar si durabila. Sunt din ce in ce mai apreciate in ultima perioada si pentru calitatea lor, stratul de email are rolul de a proteja alimentele de contact cu metalul. In plus, mancarea poate fi incalzita si chiar servita in aceste vase, pentru un design cat mai inedit.

Pe site-ul noi.ro se gasesc o gama variata de astfel de vase ce sunt destinate localurilor din domeniilor Horeca, dat si pentru uz casnic. Preturile sunt accesibile, iar cei care vor comanda intr-o cantitate mai mare vor beneficia si de o reducere. Noi este un magazin cash and carry ce vine spre publicul interesat cu o gama larga de produse, unele dintre ele fiind indispensabile pentru industria Horeca.

Descopera intreaga gama si bucura-te de ofertele de pret, cat si de alte beneficii, accesand site-ul noi.ro.

Date de contact:

0771 680 398

comenzi@noi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Stirile zilei, din Botosaneanul
Next post Sanatatea ochilor tai este importanta! Alege ochelarii de la Grande Optique