Formatie sau dj nunta/ dj botez? – Ce sa alegi?

Nu va puteti decide cu privire la cine sa cante la dumneavoastra la nunta sau la botez? Iata ce trebuie sa stiti pentru a face o alegere buna.

Nu exista nicio urma de indoiala: Muzica poate transforma o petrecere intr-o succes sau intr-un haos. Ganditi-va la ea ca si cand ar fi inima si sufletul unei petreceri reusite. Este necesar sa inchiriezi o formatie sau o contractezi un dj nunta/ dj botez Bucuresti.

Dar cum sa gasesti exact ceea ce cauti? Incepeti cu intrebarile de baza, in special raportandu-va la tipul de eveniment care se potriveste gustului dumneavoastra personal, bugetului, spatiului pe care il aveti la dispozitie, oaspetilor si dansului. Iata o serie de lucruri pe care sa le luati in considerare cand alegeti muzica potrivita pentru nunta sau botez.

Vibe. Stilul muzical pe care il alegeti va da tonul petrecerii si va putea crea o tema. Este lucrul pe care oamenii si-l aduc aminte cel mai adesea. Ganditi-va ce gen muzical va reflecta cel mai bine personalitatea si va inspira: muzica groove funk sau un cvartet cu coarde romantice? Vreti ca oaspetii sa danseze?

Va doriti un DJ care sa aiba puterea sa-i ridice de pe scaune? Modul in care este difuzata muzica – de catre dj nunta/ dj botez sau formatie live – influenteaza atmosfera. Tipul de muzica pe care il preferati va poate ghida spre o formatie live sau mai degraba spre un dj.

Varietate. Indiferent daca optati pentru o trupa live sau pentru un dj, asigurati-va ca vor fi atat melodii saltarete cat si melodii mai linistite, mai vechi si mai noi.

Buget. In ceea ce priveste razboiul preturilor, se pare ca un dj nunta sau dj botez costa mai putin decat o formatie live. E usor de inteles de ce se intampla acest lucru. Desi subliniem faptul ca e o tendinta generala. In practica exista multa exceptii pentru ca dj-ii foarte celebri si cautati sunt mai scumpi decat multe trupe live.

O trupa de 7- 10 persoase cu siguranta o sa va coste mai mult decat un dj. Preturile formatiei variaza in functie de numarul membrilor, de timpul necesar, de ziua din saptamana cand aveti nevoie de ei si de perioada anului.

Spatiu. Daca o sa optati pentru o formatie cu ai multi membri s-ar putea sa nu existe suficient spatiu pentru ei si pentru echipamentele de care au nevoie pentru a performa.

DJ nunta/ dj botez pro

Pro: Daca vreti sa ascultati o multime de melodii la nunta (din cele mai diverse) nu o sa fie nicio problema pentru dj. Apoi DJ-ii sunt in general mai ieftini ca si formatiile live. Un DJ cu o prezenta carismatica si abilitati excelente de MC poate crea o atmosfera foarte interesanta pentru toti invitatii.

Formatie live pro si contra

Pro: Muzica live e live cu adevarat! Dumneavoastra si invitatii va veti bucura de un spectacol live adevarat. Totul se poate intampla.

Contra: Formatiile sunt in general mai scumpe decat dj nunta/ dj botez. Oricat de versatila si experimentata ar fi o formatie de muzica, nu o sa reuseasca niciodata sa cante orice gen si orice melodie pe care o doriti la un moment dat (dumneavoastra sau invitatii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Profita acum de o vacanta exotica in Mexic!
Next post Sa facem cunostinta cu portofelul virtual