Ghid de cumpărare pentru burlaci: în căutarea inelului ideal de logodnă

Când vine vorba despre căsătorie, toți oamenii au temeri și, mai ales, bărbații sunt mai reținuți, fiindu-le nu tocmai ușor să își ia un asemenea angajament. Însă, cum era de așteptat, există și situații care fac excepție de la regulă.

Dacă ai găsit persoana potrivită și crezi că ești gata să lepezi haina burlăciei și să o îmbraci pe cea a căsătoriei, jucând rolul de soț toată viața, atunci ar trebui să iei în considerare câteva aspecte atunci când vei pleca în căutarea inelului de logodnă.

Știm bine că alegerea unui inel de logodnă nu este o treabă tocmai ușoară pentru că trebuie să fii atent ca designul bijuteriei să fie în ton cu stilul și personalitatea ei. Pentru a fi sigur că nu dai greș, cel mai bine ar fi să-i ceri sfatul unei rude (mama sau sora ei) sau unei prietene apropiate.

Tipul inelului de logodnă

La ora actuală, industria bijuteriilor are o varietate extinsă de modele pe care le pune la dispoziția bărbaților care doresc să-și ia „adio” de la burlăcie. Printre cele mai cunoscute se numără:

Solitaire – Acest tip de inel nu este sofisticat, dar este cel mai popular din lume și are o singură piatră poziționată în centru, care apare frecvent în filme și în reviste.

Three-Stone – Designul acestui inel este alcătuit din trei pietre prețioase – una care are poziție centrală, iar celelalte două sunt așezate în lateral, iar combinațiile pot avea forme, dimensiuni sau culori variate.

Halo – Modelul acestui inel este format dintr-o piatră mai mare, care este poziționată central, plus alte câteva pietre cu dimensiuni variate, incrustate pe părțile laterale.

Slide-stone – Designul acestui tip de inel este format dintr-o piatră mai mare așezată în centru și mai multe pietre de dimensiuni mici care o înconjoară.

Eternity – Această bijuterie are mai multe pietre de dimensiuni mici așezate simetric pe cea mai mare suprafață a inelului. Un avantaj pe care îl prezintă acest tip de inel este faptul că  poate fi transformat oricând în verighetă.

Tipul de piatră

Un alt criteriu de care trebuie să ții cont atunci când alegi inelul de logodnă este tipul de piatră. După cum bine știm, cele mai populare pietre sunt diamantele, răspândite în toată lumea pentru simbolistica lor aparte.

De altfel, cele mai întâlnite forme în care pot fi tăiate pietrele sunt „round”, „princess” și „oval”, „heart”, „emerald” sau „pear”.
Pe lângă diamante, mai sunt și alte pietre care pot intra în componența inelului de logodnă cum ar fi smaraldul, rubinul, ametistul și safirul.

De unde pot cumpăra inelul perfect?

Dacă vrei să o impresionezi cu adevărat, creează un model original pe o hârtie și contactează-i pe cei de la E-ring. Ulterior, vei primi o prezentare 3D a bijuteriei, iar în scurt timp produsul finit, exact cum ți l-ai imaginat.

Pentru a afla mai multe informații, accesează site-ul e-ring.ro, unde vei găsi o colecție impresionantă de inele de logodnă la prețuri accesibile. Nu ezita! Viitoarea ta soție merită un inel pe măsură! Arată-i cât de mult o iubești!

Leave a Reply