Ghid pentru alegerea unei rochii de nunta deosebite

Atunci cand vine vorba despre tinuta pentru nunta celei mai bune prietene, respectiv a unei cunostinte, cu siguranta ca iti dai interesul sa gasesti o rochie deosebita. Este in avantajul tau de altfel sa optezi pentru ceva care sa se aseze intr-un deosebit pe silueta ta.

Trebuie sa tii cont de toate detaliile care te vor ajuta sa faci diferenta si este foarte important sa pornesti prin a te raporta la anotimp, la conditiile de temperatura si la trenduri. Nu vrei sa iesi in evidenta printr-o tinuta ce era la moda, insa nu acum, ci cu cateva sezoane in urma.

Un bun inceput al cautarii tale il poti pune orientandu-te dupa propunerile marilor designeri, insa fara a uita de propriile preferinte. Intotdeauna trebuie sa gasesti un echilibru intre cele doua, respectiv o solutie de mijloc, o tinuta care sa te puna intr-o lumina pozitiva, chiar daca poate nu este intocmai dupa stilul tau, dar care sa iti ofere confort.

In orice caz, cel mai bine este sa ai in vizor cateva aspecte si poti incepe avand ca elemente ajutatoare locul petrecerii, ora la care se desfasoara, respectiv dresscode-ul, atunci cand exista unul. Poate ca una dintre cele mai comune cai de a esua in alegerea tinutei este cand nu cunosti acest detaliu si alegi ceva ce se incadreaza in cu totul alt registru decat cel specificat de organizatori.

Cum faci alegerea potrivita a rochiei pentru nunta?

In cazul in care nunta se va desfasura pe plaja, asigura-te ca cea aleasa de tine este suficient de lejera pentru a-ti permite sa te misti in voie.

In cazul in care vorbim despre un local select, un restaurant de lux, cel mai bine este sa te orientezi dupa acele rochii de seara pentru nunta in tonuri sclipitoare, insotite de detalii minimaliste, insa vizibile. In cazul acestora, completarea de eleganta o fac bijuteriile – de preferat cele cu pietricele.

Cand stii insa ca nunta va fi una modesta, in care accentul va fi pus mai mult pe distractie decat pe eleganta si rafinament, aliata de incredere va fi rochia vaporoasa, poate chiar intr-o culoare indrazneata.

Nu mai ai limitari de culoare aici, de tipar, de lungime. Mai ales cele asimetrice, cu parti inegale, cu detalii de genul volanelor mari sunt optiuni dintre care poti alege. Desigur, singurele nepotrivite vor fi acele rochii care ar da bine numai in cadrul unui decor luxos, specific evenimentelor de gala.

Intotdeauna ai grija sa te raportezi la trasaturile corpului tau pentru a miza pe o rochie cat mai potrivita. Conteaza ca tonul acesteia sa se sincronizeze cu cel al ochilor tai, al pielii.

Descopera colectii senzationale de rochii pentru nunta si in cadrul magazinului online www.dyfashion.ro. Nenumarate reprezentante feminine si-au facut din acesta o sursa mereu la indemana, in care stiu ca pot sa isi puna increderea mereu.

Asadar, ai in vedere cele mai sus mentionate si indreapta-te cu incredere spre un magazin de genul celui mentionat. Astfel, eleganta va fi de partea ta!

Leave a Reply