Importanta limbii engleze in lumea profesionala

In articolul urmator o sa va arat cum poate limba engleza sa va imbunatateasca jobul si posibilitatile in cariera.
Indiferent daca ne place sau nu, limba engleza a ajuns sa fie cea mai utilizata in domeniul muncii, in special datorita faptului ca este un mijloc de comunicare international.

Limba engleza este cea mai utilizata si atunci cand vine vorba de internet, majoritatea programelor fiind realizate in aceasta limba, iar daca o cunoasteti veti avea acces la un numar mai mare de informatii decat exista in limba dumneavoastra.

Unii sunt de parere ca 80% din datele de pe internet sunt in limba engleza, iar in acest fel veti avea acces la toate cunostintele. Aceata va este utila atat pe timpul cat sunteti student, dar si atunci cand lucrati, pentru in permanenta aveti nevoie de informatii noi ca sa ramaneti la zi cu tot ce se intampla in domeniul dumneavoastra de activitate.

Limba engleza poate fi vazuta si ca cea mai profitabila investitie pe care puteti sa o faceti in cariera dumneavoastra. Francois Grin chiar explica aceasta teorie in cartea sa “English as economic value: facts and fallacies”.

Engleza va poate stimula in cariera. Atat pentru manageri cat si pentru angajatii din orice sector, cunoasterea limbii engleze poate constitui o oportunitate de a lucra intr-o companie multinationala sau in strainatate. Daca inca nu aveti nevoie urgent de limba engleza, puteti sa o invatati si siguri, pentru ca este doar o chestiune de timp.

Persoanele care cunosc aceasta limba vor castiga mai mult. S-a demonstrat ca acestea au un venit lunar cu aproximativ 18% mai mare decat cei care nu cunosc nicio limba straina. Puteti face cursuri de limba engleza in Bucuresti.

Indiferent daca lucrati in domeniul comertului, a stiintei sau a tehnologiei, limba engleza va este ca mana dreapta, pentru ca fara ea va va fi imposibil sa faceti comert international, sa aveti acces la ultimele descoperiri din stiinta sau sa intelegeti principiile de functionare ale tehnologiei de ultima generatie.

In ceea ce priveste jobul, limba engleza va ajuta sa intrati in campul muncii, pentru ca cei mai multi angajatori au ca si conditie obligatorie cunoasterea ei, iar daca nu, aceasta poate constitui un mare avantaj la angajare. Si dupa aceea, cand veti vrea sa va specializati, este posibil sa aveti nevoie de ea.

Prin urmare, daca va doriti sa aveti o cariera de succes, care sa va aduca satisfactie materiala si profesionala, atunci trebuie sa nu mai pierdeti timpul si sa va apucati sa invatati limba engleza (vezi intrebarile frecvente), pentru ca aceasta pare sa fie cheia succesului, pentru ca va ajuta sa aveti acces la informatii cat mai bogate, dar, cu ajutorul ei veti putea sa comunicati cu usurinta atat cu angajatori de alte nationalitati, dar si cu parteneri cu care sa incheiati relatii de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Idei bune atunci cand vrei sa cumperi cele mai frumoase rame ochelari de vedere
Next post Care sunt tendintele si modelele de machiaj in 2019?