Imprimante second hand pentru orice tip de afacere

Imprimantele au devenit indispensabile pentru orice afacere, oricare ar fi domeniul de activitate. La un moment dat vei avea nevoie de printarea unui contract, a unui anunt, promotii si asa mai departe. Totusi, daca nu vrei sa investesti prea mult in acest aspect, ai la dispozitie imprimantele second hand. Acestea pot fi cumparate sau inchiriate.

Orice economisire a bugetului este bine-venita, iar din acest motiv tot mai multi se gandesc la inchirierea unor echipamente si la achizitionarea produselor second hand. In cazul imprimantelor second hand, acestea au o garantie indelungata si pot functiona uneori chiar mai bine decat cele noi.

Producatorii consacrati s-au asigurat ca dispozitivele lor vor functiona perfect ani buni, poate chiar zeci, fara probleme. In plus, poti beneficia de schimbarea pieselor si astfel ai un echipament nou la pretul unuia second hand.

Firma Tiparesc ofera clientilor posibilitatea de a cumpara imprimante second hand pentru orice tip de afacere. Fie ca detii un magazin alimentar si vrei sa tiparesti contractele angajatilor sau ai un birou extins, in ambele cazuri aceasta solutie este potrivita. La achizitionarea imprimantei vei primi garantie, iar daca optezi pentru serviciul de inchiriere imprimante vei avea parte si de mentenanta.

In cazul imprimantelor second hand vorbim si de fiabilitate. O multime de imprimante fac parte din seriile de top a celor mai mari producatori, iar rezistenta lor se intinde pe o lunga perioada de timp chiar si daca sunt utilizate des. In plus, imprimantele second hand au o viteza de printare mai ridicata decat in cazul celor mai noi de pe piata.

Pretul echipamentelor second hand este mai mic si iti permite sa faci si alte achizitii importante pentru afacerea ta. Tot in aceasta categorie se incadreaza si consumabilele care au un pret redus. Fie ca vorbim de imprimante monocrom sau color, kitul de consumabile nu necesita o investitie prea mare. Pretul lor scade dupa primii doi ani de la aparitia pe piata, asadar vei avea parte de o economisire importanta a bugetului.

Desi sunt deja utilizate, acest lucru nu ar trebui sa fie un factor decisiv in alegerea imprimantelor. Apelativul de second hand poate fi pus chiar si dupa o singura utilizare. Cum aparatul nu mai este la prima folosire, acesta va fi numit second hand, chiar daca functioneaza ca unul nou. Piesele din interior pot fi schimbate ori de cate ori este necesar. In acest fel imprimanta second hand va functiona la fel ca una noua.

Durata de viata a echipamentelor second hand poate fi mult mai lunga decat a celor noi. Cu fiecare evolutie, imprimantele au devenit mai usor de fabricat, nu atat de complexe si implicit nu atat de rezistente. Daca alegi imprimante second hand poti avea parte de dispozitive rezistente, durabile si gata de utilizare indelungata.

Cu toate acestea, pretul este cel care ne face sa alegem majoritatea dispozitivelor second hand. Nu trebuie sa te lasi influentat de aceasta eticheta, ci sa analizezi avantajele ahcizitionarii unei imprimante second hand.

Leave a Reply