Jucarii si produse premium pentru copii disponibile la Little Prints

Little Prints este eshopul destinat parintilor, pentru a cumpara ce e mai bun pentru copiii lor. Fiecare varsta are propriile sale necesitati, iar primii ani din viata sunt cei mai importanti pentru o buna dezvoltare. Din acest motiv copilul trebuie sa primeasca tot ceea ce are nevoie, de cea mai buna calitate si special create pentru el.

Materialele din care sunt confectionate jucariile si toate elementele cu care acesta intra in contact cel mai des, precum suzeta si tacamurile, trebuie sa fie non-toxice si baby friendly, asa cum puteti gasi la Little Prints.

Cresterea dintilor – o bucurie si un chin in acelasi timp

Aparitia dintilor unui copil este o bucurie pentru parinti deoarece denota ca micutul creste si se dezvolta. In acelasi timp aceste momente sunt destul de deranjante pentru cel mic deoarece durerile nu il lasa sa se bucure si ii creeaza disconfort.

Pentru a diminua aceasta durere, opteaza pentru jucarii de dentitie de la Little Prints pentru ca acestea calmeaza durerea copilului. Sunt compuse 100% din silicon non-toxic care nu raneste gingiile inflamate. O astfel de jucarie ajuta copilul sa isi calmeze durerea in timp ce invata sa faca asocieri.

Prin vizualizarea jucariei si actiunea acesteia asupra gingiilor, copilul intelege ca aceasta este varianta care ii diminueaza durerea. In acest mod este si mama mai linistita si nu trebuie mereu sa ii ofere ea jucaria de dentitie, iar copilul invata sa se descurce si sa se auto calmeze.

Aceste produse sunt aduse de Little Prints pentru prima data in Romania de la branduri premium precum Bibs, Mushie, Finn + Emma, recomandate chiar si de influenceri. Calitatea acestor produse a fost dovedita de clientii multumiti. Designul acestora este unul inedit care care se pliaza pe noile trenduri in materie de produse pentru bebelusi. In varietatea de culori in care sunt disponibile se afla si nuantele: blush, muted yellow, mauve, blue si multe altele.

Jucarii pentru dezvoltare

Avand in vedere aceasta perioada de crestere a dintilor, copiii tind sa bage aproape orice lucru in gura. Orice jucarie sau obiect gasit pe jos, il va duce spre gura sa isi aline durerea gingiilor. Din acest motiv este important ca jucariile acestuia sa fie din materiale care nu contin BPA.

Jucariile disponibile pe site sunt din materiale acceptate de copii, care le dezvolta abilitatile motrice si dexteritatea. Jucariile de dezvoltare au piese care trebuie puse unele peste altele astfel incat sa faca un turn. Acestea il fac pe copil sa fie mai rabdatori, iar in cazul in care turnul cade sa il faca din nou fara sa se supere.

Produsele de la Little Prints sunt create special pentru bebelusi, se pliaza pe nevoile lor si pe cerintele parintilor. Pentru a vizualiza toata gama accesati site-ul si pentru informatii trimiteti e-mail la adresa hello@littleprints.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Necesitatea forajelor puturilor pentru apa
Next post Schimbare ecran iPhone X