La nivelul asteptarilor

Orice sarbatoare are semnificatia ei si orice moment din viata unei familii este unul important mai ales daca acesta este unul fericit cum este o nunta. Pregatirea unei astfel de ceremonii insa nu este una foarte usoara si trebuie luate in calcul foarte multe lucruri si foarte multe aspecte pentru ca totul sa iasa perfect sau aproape perfect. De si cand este vorba de nunta ceea ce este mai importat sunt cei doi miri trebuie luat in calcul si satisfactia invitatilor iar pentru acestia o formatie nunta le poate asigura atmosfera de care au nevoie pentru a se simtii bine.

Muzica necesara la o nunta si astfel o formatie nunta nu este singurul element important ci trebuie avut in vedere si locul sau locatia in care nunta va avea loc dar si celelalte elemente cum ar fi mancarea, amenajarea sau respectarea unor ritualuri. Revenind insa la aspectul atmosferei si la ambianta de care este nevoie atunci cand alegeti o formatie nunta trebuie sa tineti cont de aumite lucruri si majoritatea sunt legate de participantii la nunta propriu-zisa.

Cum printre invitati cu siguranta sunt persoane mai in varsta fie ca sunt din cadrul familiei, rudelor sau a prietenilor se poate intampla ca acestia sa considere potrivita o muzica traditionala sau una mai veche care sa fie interpretata de o formatie nunta. Daca in schimb ne referim la cei mai tineri acestia pot fi adeptii unor stiluri mai moderne si a muzicii contemporane de aceea respectiva formatie nunta aleasa va trebuii sa faca fata si acestei provocari. Dupa cum se poate vedea varsta celor de la nunta este un prim criteriu pe care trebuie sa il aveti in vedere si care este urmat de zona de provenienta.

Cum se poate intampla ca in cazul unei nunti oamenii si invitatii sa fie din mai multe zone ale tarii in cazul muzicii traditionale interpretate de o formatie nunta aceasta va trebuie sa corespunda fiecarei zone in parte. Nu doar muzica este una specifica fiecarei zone in parte ci la fel de simplu poate fi vorba si despre unele obiceiuri sau ritualuri din timpul nuntii cum ar fi servitul unui anumit fel de mancare.

Se poate vedea astfel ca lucrurile nu stau foarte simplu nici in ceea ce tine de alegerea unei formatii muzica si asta fara a mai tine cont de alte detalii sau alte pregatiri ce trebuie facute. Daca este sa luam in calcul si durata nuntii iar asta datorita faptului ca in unele zone nunta tine mai multe zile totul poate fi foarte solicitant pentru orice formatie nunta. Toate aceste aspecte trebuie luate in vedere si discutate foarte detaliat si pe toate partile cu respectiva formatie nunta pe care vreti sa o contractati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Hidroizolatiile si beneficiile acestora
Next post 5 produse naturiste nelipsite din comanda mea lunara