Lectii de afaceri de la un antreprenor de success

Atunci cand vorbim despre antreprenori de succes in Romania, cu siguranta ne gandim la nume mari, care au dezvoltat sau au mostenit imperii financiare si economice de zeci de milioane de euro.

Acestia pot fi considerate insa exceptii ale unui capitalism aflat inca la inceput in tara noastra, in care cultura antreprenoriatului abia incepe sa fie descoperita.

Dincolo de aceste persoane, abonate aproape in permanenta la topurile cu cei mai bogati oameni ai Romaniei, exista si tineri antreprenori, ce-i drept, la un nivel ceva mai jos, dar cu un potential imens si greu de cuantificat pe viitor. Unul dintre acestia este si Andrei Ursachi.

Cine este Andrei Ursachi?

La doar 26 de ani, acesta este vazut deja drept viitorul Marius Ghenea al României, cunoscutul antreprenor ajuns astazi in topurile celor mai de succes afaceristi ai tarii.

Nascut in zona Bucovinei, la Radauti, acesta a inceput afacerile inca de la varsta de 15 ani, iar in ultimul deceniu a dezvoltat nu mai putin de 13 afaceri, depasind de curand pragul de un milion de euro cifra totala de afaceri.

Este drept, nu toate afacerile sale au fost de succes. Insa, asa cum singur afirma, afacerile nu sunt doar pentru cei nascuti pentru asta. In viata mai ai si esecuri, din care poti invata. Iar una din regulile de viata ale lui Andrei Ursachi poate fi ca este important sa incerci, dupa cum este important sa inveti din propriile greseli.

Drept urmare, Andrei Ursachi le da si cateva sfaturi celor care se gandesc sa deschida o afacere, dar cred ca nu sunt facuti pentru asta. In primul rand, acesta considera ca, asa cum nu exista varsta la care sa te apuci de invatat, tot asa, nu exista un prag de la care sa nu mai poti intra in afaceri.

Prin urmare, daca ai un vis la care nu doresti sa renunti si vrei sa-l pui in practica, Andrei Ursachi iti spune doar ca acum este momentul. Nu este mai putin adevarat ca nu toate visurile e pot transforma in realitate atat de usor.

Exista persoane cu idei de afaceri bune, dar care sfarsesc undeva, uitate intr-un sertar al mintii. Acestia nu duc lipsa nici de imaginatie, nici de spirit de initiativa, ci de un mentor adevarat si, uneori, de finantare.

Aceasta intrucat exista afaceri care, chiar daca aparent nu presupun cine stie ce costuri, atunci cand sunt puse pe hartie si sunt demarate la propriu, te trezesti ca ele necesita niste resurse financiare destul de consistente.

Ia legatura cu Andrei Ursachi

Din acest punct de vedere, Andrei Ursachi si-a propus sa vina in intampinarea tinerilor antreprenori ai Romaniei.

Nu este un gest caritabil, ci este doar o mana de ajutor pe care doreste sa o intinda celor neinitiati, ca unul care se considera avantajat de soarta, dorind sa impartaseasca experienta dobandita si lucrurile invatate in cei peste zece ani de antreprenoriat si altora.

Asadar, daca ai o idee de afaceri, doresti sa dezvolti o afacere online sau poate o afacere in fizic, de vanzari directe, raspunsul la intrebarile tale poate veni de la Andrei Ursachi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Avantgarden 3, parte a visului tau
Next post Profita acum de o vacanta exotica in Mexic!