Link Cheetah – un instrument puternic de link building

In aceasta campanie am ales premium seo accounts pentru ca aveam nevoie de mai multe unelte SEO. Astfel am gasit un abonament care isi mentine pretul fix pe viata. Tot ce trebuie sa faci este sa te grabesti pentru ca preturile sunt in continua crestere pe masura ce locurile se ocupa.

Link-urile au jucat un rol vital in SEO pentru o lunga perioada de timp, deoarece acestea sunt cheia pentru a ajuta site-ul dvs. sa creasca si sa castige mai mult trafic.

Link building a fost o practica standard pentru intreaga industrie SEO, cu strategii noi si inovatoare fiind elaborate in mod regulat. Unele dintre aceste strategii au castigat foarte mult succes clientilor nostri, deoarece primesc un trafic mare care ii ajuta sa-si consolideze branding-ul.

Construirea de legaturi este o activitate serioasa, intrucat investim foarte mult timp si efort in aceasta pentru a ne asigura ca atingem rezultatele dorite care satisfac munca echipei noastre si a clientilor nostri.

Fabricarea celor mai bune strategii de construire a link-urilor se face nu numai printr-o cantitate buna de cercetare si unele incercari si erori, dar si prin folosirea unora dintre cele mai recente si mai eficiente instrumente SEO disponibile. Unul dintre aceste instrumente noi este link Cheetah, care este ultima completare a toolbox-ului nostru pentru SEO Hacker.

Gestionarea legaturilor site-ului nostru este una dintre cele mai importante sarcini pe care echipa noastra de construire  le face in mod regulat. Cu ajutorul instrumentelor potrivite, indeplinirea acestor sarcini devine mai rapida si mai eficienta. Cu asta in minte, Link Cheetah este unul din aceste instrumente? Sa aflam.

Inainte de a intra in detalii, va invitam sa incercati gratuit Link Cheetah pe o baza limitata si sa vedeti daca acesta este instrumentul care se potriveste nevoilor dvs. de construire a legaturilor.

Dupa ce v-ati conectat, puteti permite deja Link Cheetah sa urmareasca backlink-urile site-ului dvs. prin adaugarea unui domeniu. Pur si simplu dati clic pe caseta gri din partea de sus a paginii de pornire si dati clic pe “Adaugati un domeniu nou”.

Dupa ce dati pe buton, urmatorul pas este sa adaugati adresa URL a site-ului dvs. web. Aveti, de asemenea, optiunea de a adauga si redirectionarea domeniilor. In functie de planul dvs., puteti introduce aproximativ 500 pana la 10.000 de domenii, ceea ce este mai mult decat suficient pentru a va monitoriza domeniile cele mai importante.

Dupa adaugarea domeniului dvs., Link Cheetah va analiza domeniul pentru extragerea si procesarea tuturor backlink-urilor. Acest lucru tinde sa dureze cateva minute, in functie de numarul de backlink pe care il aveti pe site-ul dvs. Web.

Prezentare generala

Odata ce link Cheetah a procesat toate backlink-urile site-ului dvs., acum puteti sa le parcurgeti in pagina Prezentare generala. De aici, puteti vizualiza toate domeniile de referinta, puteti verifica scorul lor de rang al domeniului Ahrefs si puteti urmari linkurile follow, nofollow si indexate.

Daca doriti sa aruncati o privire asupra unui anumit domeniu, puteti introduce adresa URL in bara de cautare si puteti filtra rezultatele prin diverse optiuni, cum ar fi vizualizarea doar a link-urilor indexate si a urmatoarelor linkuri sau vizualizarea unor linkuri fara link-uri care nu au fost indexate de Google.

Leave a Reply