Obtine certificatul constatator semnat de ONRC simplu si rapid cu DoCloud.ro

Inainte de a trece la subiect, respectiv la solutia pe care ti-o propun vizavi de obtinerea a 4 tipuri de certificate constatatoare de la ONRC, hai sa vedem la ce se refera aceastea. Trebuie sa fii in tema legat de ce reprezinta, de ce ai nevoie de ele si cum te ajuta.

Certificatul constatator – ce este?

Certificatul constatator se refera la documentul in care se prezinta starea la zi a societatii tale. Acesta vizeaza informatii cu rol esential referitoare la activitatea afacerii tale, precum si la tine – cel ce o administrezi.

Pentru a obtine un astfel de certificat trebuie sa faci cerere la un ghiseu al Oficiului National al Registrului Comertului, la un oficiu al registrului de langa tribunale sau mai simplu – pe docloud.ro. Varianta online este cea mai avantajoasa, la indemana si rapida totodata.

In certificat se cuprind informatii de natura financiara si statutara, alaturi de date referitoare la domeniul de activitate al fiecarei companii, respectiv despre asociati, cenzori, administratori.

Docloud.ro este o aplicatie special conceputa pentru a intampina o astfel de nevoie, de a elibera astfel de certificate. Asadar, prin aceasta aplicatie online – prima de acest fel, lansata in mediul privat de afaceri din Romania, se ofera intermediere publicului interesat in eliberarea a 4 tipuri de certificate constatatoare de catre ONRC.

Referitor la modalitatea de plata sau facturi, cei interesati gasesti informatii pe site-ul docloud.ro. Pe scurt, facturile sunt generate in mod automat, iar referitor la plata, aceasta se poate face atat prin virament bancar, cat si prin card bancar – ceea ce este mai convenabil pentru cei mai multi.

Cei preocupati de faptul ca ar putea pune in pericol date confidentiale optand pentru varianta online nu au de ce sa isi faca griji. Alegand aceasta modalitate de eliberare certificate constatatoare online, utilizatorii beneficiaza de garantia ca totul este securizat.

Se impune crearea unui cont in aplicatia app.docloud.ro. Protectia datelor se face prin faptul ca fiecare utilizator primeste o parola, iar autentificarea se face prin adresa de e-mail.

Ce altceva recomanda aceasta alternativa pentru a obtine oricare dintre cele 4 tipuri de certificate constatatoare online, prin DoCloud?

Rapiditatea cu care poti obtine un astfel de certificat este avantajul care a captat atentia unui public vast si in crestere. Durata de eliberare a respectivului document este de cel mult 5  minute de la confirmarea online a platii. Vorbim despre un document in regim de original, ce dispune de semnatura elecronica de la ONRC.

Partea avantajoasa a unei astfel de aplicatii este ca vine cu solutii pentru mai multe necesitati si nu doar cea de eliberare de certificate constatatoare. Se bazeaza pe ajutorul acesteia si cei care doresc sa obtina consultanta in afaceri, coduri CAEN, foi de parcurs diverse.

In conditiile in care un utilizator nu se descurca cu utilizarea aplicatiei, desi aceasta prezinta o functionare intuitiva, un specialist DoCloud ii poate sta la dispozitie cu informatii utile si consultanta. De altfel, cei interesati pot accesa si sectiunea de blog de pe site-ul docloud.ro pentru a se pune in tema legat de anumite noutati si date specifice sferei de activitate.

Leave a Reply