Pe unde e muzica buna?

maneleNu ti se pare , sincer , ca in ultima vreme auzim pe la televizor numai muzica de doi lei. Grohaituri si urlete zbanghi , voci de pipite adormite si scremete de urangutani in calduri. Asta vrea lumea? Sau numai asta e tot ce poate un artist in ziua de azi.
Vreau sa ma revolt putin pe domnisoarele din ziua de astazi, doamnisoare care abia au aflat de O.B. … Domnisoare care ori sunt maneliste ( proaste) ori au apucaturi de nebune ascultand versurile lacrimogene ale unei trupe.
Ma intreb , fara a jigni pe cineva… desi cred ca am facut-o deja, cate proaste au plans la despartirea trupei RBD? Cate fetite volatile si cu un IQ considerabil sub medie si-au consumat energia dand din manute si din picioruse pe ritmuri nebune. Prea multe.
Daca as intreba pe ma-sa unei ptizi daca stie ce “desteapta” e fi-sa sunt sigur ca mi-ar raspunde…”Pai asa eram si eu in tinerete”… De asta cred ca educatia parintilor e un lucru bun. Dar daca nu e… lipseste cu desavarsire, nu ai de unde sa te lupti. Cu cine?
De ce m-am indignat atat de tare? Pai e insuportabil cateodata. Pe strada , in magazin , de la vecin … muzica proasta si data la maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Cele mai stupide lucruri
Next post Firmele de protectia muncii din Bucuresti, la mare cautare